Svi i dalje pričaju o Bradleyu i Lady Gagi: Oglasila se i njegova bivša žena

Radiosarajevo.ba
Svi i dalje pričaju o Bradleyu i Lady Gagi: Oglasila se i njegova bivša žena
Foto: Daily Mail / Svi i dalje pričaju o Bradleyu i Lady Gagi

Nevjerovatna hemija između Bradleya Coopera i Lady Gage top je tema ovogodišnje dodjele Oskara.

Podgrijali glasine: Svi pišu da su Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni

Njihovo zajedničko izvođenje pjesme Shallow - iz njihovog filma Star is Born (Zvijezda je rođena) - ponovo je raspirilo glasine da između njih dvoje postoji nešto mnoooogo više od profesionalnog drugarstva.

Britanski mediji objavili su fotografije Bradleya Coopera (44) i njegove djevojke, manekenke Irine Shayk (33) kako se voze u automobilu i između njih dvoje nema ni "h" od hemije koju smo gledali između njega i slavne pjevačice.

Bradley Cooper i Irina Shayk - undefinedFoto: Daily Mail / Bradley Cooper i Irina Shayk

Čudnu situaciju na dodjeli Oskara komentirala je i Bradleyeva bivša supruga, Jennifer Esposito koja je svog bivšeg muža nazvala "majstorom manipulatorom".

Jennifer je komentirala fotku slavnog komičara, koji je na Instagramu objavio sliku Lady Gage i Bradleya i napisao:

"Ima li imalo šanse da se ovo dvoje ne j**u."

Svi i dalje pričaju o Bradleyu i Lady Gagi - undefined

Instagram/Screenshot

Jennifer je samo napisala "Ha" - prethodno je za svog supruga napisala da je majstor manipulacije:

"On je smiješan, pametan, zeznut, arogantan i majstor manipulacije. Nije mi bio posebno privlačan, ali sam mislila da mogu malo uživati u njegovom smislu za humor i ludosti. Bilo nam je jako zabavno, ali je imao jednu zlu, hladnu stranu. Njegova ličnost mogla se promijeniti u trenu... nije uvijek bilo loše, ali sam razmišljala - to je sad moj dio, moram prihvatiti i dobro i loše, ali kad je loše baš je bilo loše."

U nekoliko dana, otkrila je ona u svojim memoarima, njihova veza došla je do dna i za sedam dana sve je bilo gotovo (razveli su se 2007.): "Iznenadno, nepristojno i sa istom onom zloćom koju sam s vremena na vrijeme vidjela u njemu i očekivala sam je, ali ovaj put nisam učinila ništa osim što sam se suglasila da je zaista gotovo."

Bradley je prethodno za brak s Jennifer rekao: "Jednostavno se desilo. Dobro je što smo to oboje shvatili...nekad, čovjek jednostavno zna."

Bradley i Irina su zajedno od početka 2015. godine i imaju kćerku Leu, koja je rođena 2017. Prije ove veze, Bradley je bio u vezi sa engleskom manekenkom Suki Waterhouse, a Irina je 2015. okončala petogodišnju vezu s Cristianom Ronaldom.

Lady Gaga je svoje zaruke prekinula prošle sedmice...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije