Sveštenica Ana napustila crkvu pa se skinula na Onlyfansu

0
Radiosarajevo.ba
Sveštenica Ana napustila crkvu pa se skinula na Onlyfansu
Foto: Facebook / Ana Akiva

Bivša manekenka koja je postala sveštenica u Brazilu, Ana Akiva (36), iz crkve Fuxico Gospel, saopštila je da je napustila crkvu i da je njen fokus na OnlyFansu, platformi za odrasle preko koje žene na provokativnom sadržaju zarađuju ozbiljne novce.

"Vjerujem da me pravljenje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao kćerku Božiju ili kao osobu", rekla je Ana, prenosi NY Post, dodajući da je napustila svoje mjesto sveštenice "iz poštovanja prema Bogu".

Ana je na Instagramu davno skupila više od 100.000 pratilaca, pa joj nije teško da privuče pažnju. Ona je 2015. godine sebe pronašla u vjeri, a pijre toga je bila model koji je učestvovao na "Miss Bum Bum" takmičenju u Brazilu.

Ana je poručila i da, oni koji smatraju da su bezgrešni, "prvi bace kamen na nju".

"Počela sam uviđati da je crkva pokvarena sredina, gora od necrkvenog svijeta, jer tamo propovijedaju jedno, a žive drugo. Ne svi, ali veliki dio njih je korumpiran", rekla je ona.

Quem tem coragem de se expor precisa ter costas para suportar o julgamento de quem tem preguiça de buscar a realidade,...

Posted by Ana Akiva on Sunday, December 3, 2023

Na taj korak se odlučila i zbog bivšeg muža, sveštenika Yusefa Akive, za kojeg tvrdi da ju je kočio tokom njihovog šestogodišnjeg braka.

"Zabranio mi je da radim izvan kuće i da imam prijatelje kad sam se udala za njega. Živio je za svoju porodicu i svoju crkvu.

Poznata Australka javila se s Mediterana: 'Sve je fejk, baš mrzim ovo mjesto'

Poznata Australka javila se s Mediterana: 'Sve je fejk, baš mrzim ovo mjesto'

Teško je biti srećan pored nekoga ko ti upravlja životom, ko te naziva smećem, pljuje ti u lice... Brojne žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao ja", istakla je Ana Akiva.

"Neki vjerski citati govore o podložnosti, poslušnosti i šutnji. Dugo sam patila, opraštala sva zlostavljanja jer sam bila uvjerena da je to moja obaveza", objasnila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije