Poznata Australka javila se s Mediterana: 'Sve je fejk, baš mrzim ovo mjesto'

0
Radiosarajevo.ba
Poznata Australka javila se s Mediterana: 'Sve je fejk, baš mrzim ovo mjesto'
Foto: Collage / Mikaela Testa

Zvijezda platforme za odrasle OnlyFans, Mikaela Testa, otkrila je da njeno europsko ljeto "nije bilo onakvo kakvo je očekivala".

Ova 23-godišnjakinja, koja je ujedno i jedna od najpoznatijih australskih influenserica, obratila se svojim pratiteljima na TikToku, kojih ima čak 2.4 miliona, kako bi se požalila na iskustvo odmora u Italiji.

U videu im je pokazala kako izgleda jedan njen dan na italijanskom otoku Capriju te je opisala surovu stvarnost koju su ona i njeni prijatelji doživjeli. I pritom se nije suzdržavala.

"Ako niste u Europi ovog ljeta i jako ste tužni zbog toga, molim vas, nemojte biti. Nije sve kako vam se čini", započela je iznošenje svojih frustracija.

Potom je svojim pratiteljima dala popis nedostataka koje je doživjela u Italiji - od toga da je naletjela na mrtvu mačku, duge šetnje pogrešnim putem više od 15 minuta, pa sve do suočavanja s visokim mediteranskim temperaturama.

"Potreban vam je cijeli dan da prošetate do mjesta koje želite posjetiti", požalila se Testa i dodala: "Čini se kao da ima toliko stvari koje vrijedi vidjeti. Influenseri dolaze na te lokacije i kod njih se sve čini tako nevjerojatnim, lijepim i fotogeničnim, ali pola toga je uređeno s mnogo  filtera i uopšte ne izgleda stvarno."

"Vidim da jedva iko spominje negativne stvari, a ni ja ih ne želim spominjati jer ne želim ispasti ta ku*ka. Prošla su tri mjeseca i u ovome trenutku jedva čekamo da se vratimo kući.

Sve mrzimo, negativni smo, došli smo do tačke kad počnemo mrziti sve oko sebe i samo trebamo nešto stabilno. Kao, naprimjer, moj krevet, moj TV i moje mačke", požalila se influenserica, koja je osim Italije posjetila i Grčku, Švicarsku, Nizozemsku i Španiju.

Inače, Mikaela je ranije ovog mjeseca otkrila da ima novog dečka, 18-godišnjeg bodybuildera i porno glumca Emmanouela. On također gradi karijeru na OnlyFansu i društvenim mrežama. Prije njega, bila je u vezi s Atisom Paulom, a njihov prekid opisala je kao "pakao".

"Bio je to pravi pakao – kao da nikad nisam prošla kroz nešto tako loše", priznala je svojim pratiteljima, prenosi Jutarnji.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@mikaelatesta/video/7267456061882322184[/tiktok]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije