Sve Ronaldove ljubavi: Ljubio je mnoge žene, ali i napravio brojne afere

0
Radiosarajevo.ba
Sve Ronaldove ljubavi: Ljubio je mnoge žene, ali i napravio brojne afere
Print Screen / Ronaldo sa djevojkama

Prva ozbiljna veza nogometne zvijezde Cristiana Ronalda (36) bila je s brazilskom manekenkom Jordanom Jardel. Izlazili su 2003. godine, a upoznao ih je Jordanin brat, Mario Jardel, koji je bio Cristianov suigrač u Sporting Lisabonu.

Slavni nogometaš je bio više od godinu dana u vezi s portugalskom manekenkom i voditeljicom Merche Romero. Romansu su započeli 2005. dok je Ronaldo igrao za Manchester United. Ljubavi je došao kraj jer više nisu mogli održavati vezu na daljinu.

Nogometaš se 2006. zabavljao s zvijezdom 'Big Brothera' Imogen Thomas. Navodno su proveli zajedno samo jednu vatrenu noć, no Imogenin glasnogovornik je to opovrgnuo i rekao da ju je Ronaldo 'bombardirao' telefonskim pozivima.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Iste godine je nogometaš izlazio i s cijenjenom portugalskom glumicom Soraiom Chaves. Ubrzo nakon je Soraia dobila glavnu ulogu u filmu 'Call Girl', kojom se proslavila. Film je 2007. bio na prvom mjestu po zaradi u Portugalu.

O vezi Cristiana i glumice Gemme Atkinson pričalo se puna četiri mjeseca 2007. godine. Ronaldo je tada živio u Manchesteru, a Gemma je u intervjuu 2016. otkrila da su bili na 'najbritanskijem' spoju ikad.

"Bili smo kod mene, pili čaj i gledali 'Mućke'. Ne znam da li ga to inače zanima ali činilo se da uživa", rekla je, te dodala da su Cristiana posvuda pratili paparazzi.

Nakon prekida su britanski mediji nudili Gemmi novac da otkrije detalje o vezi s nogometašem, no ona ih je odbila.

2007. je Ronaldo viđen kako se ljubi s indijskom ljepoticom Bipasom Bashu. Izvor je otkrio da je par spojila zajednička strast prema Bollywoodu. Iako su se razišli, ostali su u prijateljskim odnosima.

Prije nego je zaigrao za Real Madrid, Ronaldo je izašao na nekoliko spojeva sa španjolskom manekenkom Nereidom Gallardo.

Međutim, njihova je romansa završila ružno te je Nereida otkrila privatne detalje o Cristianu.

Za medije je otkrila je da je nogometna zvijezda nosila uske crvene gaćice sa slonovskom surlom sprijeda.

Ronaldo je ljeto 2009. proveo partijajući u Californiji te je zapeo za oko bogatoj nasljednici Paris Hilton. Paris je tada izašla iz veze s Dougom Reinhardtom, te je u više navrata viđena u noćnom izlasku s Cristianom. Izgledali jako blisko, no navodno ga je Paris ostavila jer joj je djelovao previše 'ženskasto'.

2010. godine, prije nego su Kim Kardashian i Kanye West postali jedan od najpoznatijih showbiz parova, reality zvijezda je uživala na spoju s Cristianom Ronaldom. Par je navodno viđen kako se ljubi U Madridu, gdje je Kim bila na trodnevnom odmoru.

Cristiano i ruski model Irina Shayk bili su u vezi od 2010. do 2015. godine. Nakon njega je Irina prohodala s hollywoodskom zvijezdom Bradleyem Cooperom.

2016. su se svjetski mediji raspisali o vezi nogometaša i atraktivne Španjolke Desiree Cordero. Međutim, brzo su prekinuli i Ronaldo je navodno izjavio kako je Desiree bila previše 'gladna slave'. Španjolka sada izlazi sa zvijezdom Lazia Joaquinom Correom.

Cristiano i španjolska manekenka Georgina Rodriguez upoznali su se 2016. dok je ona radila kao prodajna asistentica u Gucci dućanu. Zaljubili su se na prvi pogled i ubrzo dobili kćerku Alanu Martinu, piše 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije