Ronaldo i Georgina se morali preseliti u novi dom: Razlog je mnoge nasmijao

0
Radiosarajevo.ba
Ronaldo i Georgina se morali preseliti u novi dom: Razlog je mnoge nasmijao
instagram / Cristiano i Georgina

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u posljednjim danima prelaznog roka napustio je Torino i vratio se u Manchester United , a povratak u Britaniju podrazumijevao je i potragu za novim domom.

Sportista i njegova vjerenica Georgina Rodrigez, koji zajedno podižu Ronaldovog sina Cristiana, blizance Matea i Evu Mariju i njihovu zajedničku kćerku Alanu, uselili su se ubrzo u skupocijenu vilu vrijednu 11 miliona dolara.

Međutim, sedam dana kasnije odlučili su da spakuju kofere i potraže novi dom, a razlog je pomalo komičan: jedan od najbogatijih ljudi u historiji sporta nije noćima spavao zbog buke koju su pravile ovce.

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Iako su nedavno podijelili fotografiju ovih simpatičnih životinja kako bi pokazali koliko uživaju u seoskoj idili u Engleskoj, Ronaldu i njegovoj porodici je, po svemu sudeći, dosta njihovog društva, piše Prva.rs

"Ronaldo je pravi profesionalac koji mnogo drži do odmora i oporavka nakon utakmica, pa je odlučio da je najbolje da se porodica i on presele", rekao je izvor.

Novi dom Ronaldovih je više nego zadovoljavajući: u njemu se nalaze bazen, kino sala i garaža za četiri automobila (što je ipak premalo za Ronaldov vozni park vrijedan oko 32 miliona dolara).

Posebno im je važno to što bujna i bogata bašta skriva prozore od pogleda znatiželjnika iz komšiluka, a Cristiano je tokom prethodnog boravka u Manchesteru stanovao u blizini i odlično poznaje taj kraj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije