Cristiano Ronaldo i Georgina pokazali u kakvom luksuzu žive

0
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo i Georgina pokazali u kakvom luksuzu žive
Foto: EPA-EFE / Cristiano i Georgina

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez žive životom na visokoj nozi pa tamnokosa ljepotica rođena u Argentini nije odoljela pokazati u kakvoj raskoši uživa sa svojim zaručnikom.

Vrlo brzo je njezina objava skupila veliki broj lajkova na Instagramu gdje je prati više od 10 miliona fanova. Na toj fotografiji slavni portugalski nogometaš i zanosna crnka udobno su se smjestili u njegovom luksuznom privatnom avionu, a modnim znalcima nije promaknula torbica kojom se Georgina pohvalilana svom Instagram profilu.

Riječ je o prestižnoj torbi za kojom žude mnoge modne ovisnice, tek je rijetki mogu priuštiti. Riječ je dakako o Hermés Birkin torbi čija je cijena oko 18.000 funti.

Ostatak stajlinga je bio nenametljiv: jednodijelni kombinezon u bež boji koji je iskombinovala s tenama, a kosu je stilizirala u ležernu frizuru. Ovo nije prvi put da Georgina dijeli pogled na svoj porodični život, nakon što je još u februaru podijelila dirljiv  trenutak pozirajući u krevetu sa svojim zaručnikom i njihovo troje najmlađe djece.

Cristiano i Georgina su roditelji Alane Martine dok je on otac još troje djece, blizanaca, Eve i Matea, koji su došli na svijet surogat majčinstvom u SAD-u, i najstarijeg Cristiana Jr (10), čija majka nije poznata. Slavni se par upoznao dok je ona radila kao pomoćnica prodaje u Guccijevoj trgovini u Madridu 2016. godine, a od tada su nerazdvojni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije