Svađa među članicama grupe Spice Girls: "Ona je jadna krava"

Radiosarajevo.ba
Svađa među članicama grupe Spice Girls: "Ona je jadna krava"
Foto: Twitter / Spice Girls

Nakon što je Victoria Beckham odlučila da neće nastupati s popularnim Spice Girls na njihovoj povratničkoj turneji, djevojke su joj to jako zamjerile.

Prva se na nju obrušila Mel B, a sada je to učinila i Mel C, poznata kao Sporty Spice.

Naime, kako je izvor koji je bio na njihovom koncertu u Londonu rekao za Mirror, Mel C je pred šokiranom publikom izvrijeđala Victoriju.

"Rečeno nam je da moramo ugasiti mobitele kako to nitko ne bi snimio, a zatim je Mel C počela pričati o bivšoj kolegici i, između ostalog, nazvala Victoriju jadnom kravom", ispričao je neugodno iznenađeni izvor. "Ne mogu reći da je krivim, ali nije bilo lijepo za čuti. Isto tako, Victoria je barem mogla doći na neki njihov koncert kada je već odbila nastupati s njima."

Podsjetimo, svađa među bivšim kolegicama krenula je nakon što je Melanie Brown, odnosno Mel B u emisiji Piersa Morgana izvrijeđala Victoriju.

"Da, ispala je pomalo k*ja. Tužna sam što ona neće biti tamo. Zapravo, njezina me je odluka jako potresla. Znam da je zauzeta sa svojom obitelji i modnom linijom, ali ja ću se i dalje nadati da će promijeniti mišljenje te nam se pridružiti", rekla je tada u jutarnjem showu Piersa Morgana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije