! / Šuška se da su se zaljubili: Advokatica Johnnyja Deppa je zvijezda suđenja

19. 05. 2022. u 10:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Celebrity suđenje stoljeća, između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, dobilo je neočekivanu zvijezdu - lijepu advokaticu slavnog glumca.

Ona se zove Camille Vasquez, a prethodnih pet sedmica zvijezda je na internetu te je zbog žestokog nastupa na sudu obožavaju fanovi slavnog glumca.

Camille Vasquez "ubija" pitanjima, a Amber Heard je u više navrata potpuno izbacila iz takta. Ona je oštra, izravna i koncentrirana, a ekipa na internetu piše da odavno nisu vidjeli da se neko toliko bori za svog klijenta i za pravdu, piše Index.

Advokatica Camille Vasquez je zvijezda suđenja Johnnyja Deepa - undefined

Foto: EPA-EFE: Advokatica Camille Vasquez je zvijezda suđenja Johnnyja Deepa

Camille je privukla pažnju i svojim izgledom, ali i s nekoliko nježnih zagrljaja sa klijentom Deppom. Zbog toga su mnogi počeli sumnjati da su se Depp i Vasquez zbližili i zaljubili tokom suđenja.

"Nemam komentara na to", rekla je novinarima Vasquez i dodala da će o slučaju progovoriti nakon presude.

Camille Vasquez je advokatica u kompaniji Brown Rudnick. Prema njenoj biografiji na njihovoj web stranici, ona je saradnica iz okruga Orange u Kaliforniji koja radi u njihovoj grupi za sudske sporove i arbitražu.

"Njena trenutna praksa usredotočena je na tužbe za klevetu na strani tužitelja, s dodatnim iskustvom u sporovima oko ugovora, poslovnim deliktima i tužbama vezanim uz zapošljavanje", navodi se u biografiji.

Advokatica Camille Vasquez je zvijezda suđenja Johnnyja Deepa - undefined

Foto: EPA-EFE: Advokatica Camille Vasquez je zvijezda suđenja Johnnyja Deepa

Camille je vješta u formuliranju ofanzivnih i odbrambenih strategija parničenja za privatne klijente, kažu o njoj. Također ima iskustva u kriznoj komunikaciji. Prije nego što se pridružila Brown Rudnicku, radila je za nacionalnu kompaniju sa sjedištem u Los Angelesu.

Porijetlom je iz Kolumbije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)