Potresno svjedočenje Amber Heard protiv Johnnyja Deppa

3
Radiosarajevo.ba
Potresno svjedočenje Amber Heard protiv Johnnyja Deppa
Foto: EPA-EFE / Amber Heard

Amber Heard nastavila je svoje svjedočenje na sudu u parnici protiv bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Tokom svjedočenja Amber se slomila dok je opisivala kako ju je Depp seksualno napastovao bocom pića, a glumčev advokatski tim njezino je svjedočenje nazvao 'performansom njezina života'.

Navodni napad dogodio se u martu 2015. u Australiji u njihovoj unajmljenoj kući u kojoj je Depp živio dok je snimao 'Pirate s Kariba 5'. To je isti incident u kojem je glumcu odsječen prst. On je tvrdio da je Heard bacila bocu pića koja mu je odsjekla prst.

Centar za nestale o potrazi za Dankom Ilić: Ne postoji osoba koja je u blizini, a da ne budi sumnju

Centar za nestale o potrazi za Dankom Ilić: Ne postoji osoba koja je u blizini, a da ne budi sumnju

"U nekom trenutku on je na meni, vrišti da me je*** mrzi, da sam mu uništila je*** život', svjedočila je Heard pritom nekontrolirano jecajući.

"Na radnoj ploči sam, drži me za vrat dok se on nalazi iznad mene. Gledam ga u oči i više ga ne vidim. Nije to on, sve je bilo crno. Nikad se u životu nisam toliko bojala. Gledao je u mene. Pokušavala sam doći do njega, na neki način mu reći da sam to ja.

Pokušavala sam doći do Johnnyja. Stražnji dio glave mi je udarao o šank i nisam mogla disati. Sjećam se da sam pokušala ustati da mu kažem da me stvarno povrijedio. Nisam mogla disati. Nisam mogla doći do njega. Nisam mogla ustati", rekla je Amber sudu, a tada su je i preplavile emocije.

"Nisam mogla disati. Sjećam se da sam pokušala vrisnuti, ali nisam mogla jer sam se gušila na toj jastučnici dok me držao i udarao. Ne sjećam se ničega što se kasnije događalo sve dok se nisam probudila", dodala je Heard, prenosi Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije