Šta reći na ovo, slučajno ili namjerno? Razotkriven jedan potez Amber Heard

4
Radiosarajevo.ba
Šta reći na ovo, slučajno ili namjerno? Razotkriven jedan potez Amber Heard
Foto: EPA-EFE / Johnny Depp

Suđenje Johnny Depp protiv Amber Heard očekivano ima veliku pažnju javnosti. 

Posebno zanimljiva priča objavljena je na portalu španskih sportskih novina Marca. Neko je zaključio da Amber Heard igra psihološke igrice s Johnnyjem Deppom odijevajući se na suđenju poput njega. Čudno i jezivo.

Autor ili autori, doduše, jasno izražavaju stav "Johnny je kralj, Amber luđakinja" i "Pravda za Johnnyja!".

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

"Svakodnevno dobivamo novi dokaz patološke opsjednutosti Amber Heard Johnnyjem Deppom. Od trenutka kada su se njih dvoje upoznali na audiciji za film 'Rum Diaries', njena je karijera procvjetala, no oduvijek je bila opsjednuta Deppom", piše Marca.

Stvari su došle do tačke bez povratka kada su postali nasilni jedno prema drugom. Dokazi na ovom suđenju i dalje pokazuju da je Heard prava negativka u ovoj priči. Njen je pravni tim četiri puta pokušao odbaciti tužbu, ona je više puta odbijala dostaviti dokaze koje je tražio Deppov pravni tim. Budući da nije dobila ono što je željela, sada Heard igra psihološke igrice s Johnnyjem što bi moglo dokazati njene sociopatske sklonosti. O cijelom slučaju piše i Daily Mail.

Navode i primjere - na jednom od posljednjih javnih pojavljivanja prije suđenja Depp je nosio potpuno crnu košulju s crnom kravatom i sivo odijelo. Amber Heard nosila je potpuno istu odjeću prvog dana suđenja.

Tog dana Depp je odlučio nositi crnu kravatu Gucci sa znakom pčele, a Amber Heard je sljedećeg dana stavila potpuno istu kravatu. Johnny je bio odjeven u crno odijelo drugog, a Heard trećeg dana suđenja.

"Očigledno je da čim završi rasprava na sudu ona ide kupiti identičnu odjeću koju je Johnny nosio tog dana. Ali zašto to radi? Je li to zbog psiholoških igrica s Deppom ili mu se samo ruga?", pitaju se Marci.

I na društvenim mrežama pojavili su se komentari koji propitkuju mentalno zdravlje Amber Heard.

"Nikad nisam vidio ženu ili bilo koga ko bi nosio isti outfit poput njena navodnog zlostavljača. Amber Heard je očito psihopatkinja. Zašto bi nosila istu kravatu s pčelom kakvu je Johnny nosio prvog dana suđenja?", pita se jedan twitteraš.

Drugi je napisao kako je super što Amber Heard Deppu govori "Ti nemaš stila", a onda na sudu nosi istu odjeću kao on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije