Šokantni detalji otkriveni na sudu: Amber je svako malo tukla Deppa

5
Radiosarajevo.ba
Šokantni detalji otkriveni na sudu: Amber je svako malo tukla Deppa
Foto: thenews.com.pk / Amber Heard i Johnnyj Depp

Sudski spor između bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard nastavlja se. Porota je na suđenju imala prilike čuti audio snimke Deppa i Heard kako raspravljaju o tučnjavi koja se ranije dogodila.

Na snimci se čuje Deppa kako navodi da ga je Amber udarila vratima kupaonice o glavu. Čini se da je snimke snimio sam Depp. Bio je to prvi put da se na suđenju čuo Heardin glas s obzirom na to da bi ona trebala svjedočiti kasnije, piše Jutarnji.hr.

Na jednoj snimci Heard govori Deppu: "Nisam te udarila. Žao mi je što te nisam pošteno ošamarila po licu. Pljusnula sam te, nisam te udarila šakom."

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

"Nemoj mi govoriti o tome kakav je osjećaj kad te neko udari šakom", odgovara joj Depp.

"Prisustvovao si u puno svađa, već duže vrijeme si u tome. Nisi dobio udarac. Lupila sam te. Žao mi je što sam to napravila, ali nisam te udarila. Nisam te je*** udarila. Ne znam kakav je bio pokret moje ruke. Dobro si. Nisam te ozlijedila, nisam te udarila, lupila sam te. Ne sjedim ovdje i stvaram farsu od toga. Koja si ti je*** beba", odgovorila mu je Heard, pa nastavila: "Ti si takva beba! Je*** odrasti, Johnny."

Kada joj je Depp odgovorio da je to bila fizička tučnjava, Heard je rekla: "Jesam, fizički sam te napala."

Sudu je puštena još jedna audio snimka na kojoj se čuje kako ga Heard naziva 'je*** smećem'. 

Osvrnula se i na Deppova sina Jacka, sarkastično izjavivši: "Nadam se da će Jacka očuh bolje naučiti kako da bude pravi muškarac jer tebi to tako dobro ide."

Također se moglo čuti kako Depp govori da ga je Heard 'vratima kupatila udarila u glavu.' "Bio si uzrujan zbog toga što sam bila na Ambienu, puno se toga događalo", odgovorila je Heard.

Bacala lonce i tave na njega, on se skrivao u kupatilu

U drugom dijelu snimke Depp spominje incident koji se odvio dok su živjeli u Australiji, a on je otišao u 'najmanje pet kupaonica i dvije spavaće sobe'.

"Bježiš od rješenja. Ne možemo riješiti stvar ako ti bježiš u kupatilo!", ljutito mu poručuje Amber, na što Depp odgovara: "Ni boksač ne može odraditi 12 rundi bez pauze."

Kasnije se u raspravi požalio da je Heard bacala 'je*** lonce na njega'. "To je drugo, samo zato što sam bacila lonce i tave na tebe ne znači da možeš doći i kucati na vrata", odgovara Heard.

"Čini se da me smatraš kukavicom", rekao joj je Depp.

Tokom suđenja, Depp je izjavio: "Ono što ste upravo mogli čuti je agresivan ton i stav gospođice Heard, kao i njezina potreba za konstantnom svađom. Ne znam je li to bila potreba za pažnjom. Ali to je zvuk na koji sam se ja već jako navikao, na prepirke, podizanje glasa kako bih uopće mogao reći što mislim o cijeloj situaciji."

Ispričao je i kako je, dok je živio s njom u Los Angelesu, Heard došla i lupala mu na vrata. "Došla je lupati na vrata, nisam joj odgovorio. Tuširao sam se, nisam se više htio baviti tim sarkastičnim, ponižavajućim, agresivnim, nasilnim, toksičnim pljuvanjem. Nastavila je lupati po vratima, a kad sam konačno izašao ispod tuša, otvorio sam vrata kupaonice otprilike toliko (rukom je pokazao mali prostor, op.a.) da bih mogao dobro pridržati vrata u slučaju da mi pokuša upasti unutra. I bio sam u pravu, ona je upravo to učinila. Svom težinom je gurala vrata pokušavajući ući, a ja sam gurao s druge strane jer je nisam htio pustiti unutra", ispričao je Depp pa nastavio:

"Kad su se vrata zamalo zatvorila do kraja, vrisnula je od boli: 'Jao, moji nožni prsti', pa sam u toj sekundi pomislio da joj je noga možda zapela ispod vrata. Mislio sam da se povrijedila pa sam kleknuo da pogledam. Kad sam kleknuo, udarila me vratima kupatila u glavu. Bio sam potpuno zatečen tim užasnim potezom pa sam ustao. U tom trenutku vrata su bila otvorena, ustao sam i rekao: 'Šta je to bilo?' A njen sljedeći potez bio je udarac, udarila me u čeljust."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije