Supruga glumca koji je s kćerkama (10 i 12) poginuo u avionskoj nesreći objavila potresnu poruku

0
Radiosarajevo.ba
Supruga glumca koji je s kćerkama (10 i 12) poginuo u avionskoj nesreći objavila potresnu poruku
Foto: X / Christian Oliver sa djecom

Supruga glumca Christian Oliver, koji je poginuo u avionskoj nesreći sa svojom djecom, progovorila je o tragičnom incidentu.

Njemački glumac Christian Klepser - poznat po svom umjetničkom imenu Christian Oliver - umro je zajedno sa svoje dvije kćerke na odmoru na Karibima.

Ovaj 51-godišnjak je putovao sa svoje dvoje male djece , Maditom (12) i Annik (10), u malom avionu kada je navodno zaronio nosom u more kod Bekije, koja je dio St. Vincenta.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Oliver, koji je također poznat po ulogama u Speed ​​Racer i The Good German, radio je na filmu Indiana Jones iz 2023. godine : Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Prema Kraljevskim policijskim snagama Sent Vincenta i Grenadina, glumac i njegove kćerke bili su u malom avionu kada je doživio "poteškoće" i "srušio se u okean".

Poznati američi glumac poginuo u avionskoj nesreći

Poznati američi glumac poginuo u avionskoj nesreći

Pilot i vlasnik aviona Robert Sachs također je navodno poginuo u padu.

Policija je potvrdila da su ribari, ronioci i osoblje obalske straže izvukli sva četiri tijela iz aviona i okeana

Srceparajuća izjava glumčeve supruge Jessice Klepser i porodice je objavljena na društvenim mrežama, piše ladbible.

"Duboko smo ožalošćeni tragičnom avionskom nesrećom 4. januara 2024. godine, koja je odnijela živote naših voljenih članova porodice. Naše kćerke Madita (12) i Annik (10), zajedno sa ocem Kristijanom, su bile na Karibima kada je avion kojim su putovali doživio problem s motorom i pao u okean. Nažalost, sva četiri putnika nisu preživjela."

U izjavi se nastavlja: „Madita, živahna učenica 7. razreda srednje škole Louis Armstrong, bila je poznata po svom živahnom duhu i briljirala se u akademskom obrazovanju, plesu, pjevanju i nastupima.

Annik, učenica 4. razreda osnovne škole Wonderland Ave, bila je prepoznata po svom nježnom, ali snažnom držanju. Uvijek je prva ponudila ljubaznu riječ ili utješni zagrljaj. Njene strasti su bile košarka, plivanje i razni oblici  umjetnosti.

Duboka veza, zarazni smijeh i avanturistički duh koji dijele Madita i Annik će duboko nedostajati u njihovim zajednicama."

Uzrok nesreće se još istražuje.

[twitter]https://twitter.com/RealLifeCapture/status/1743620010772193370[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije