Glumac iz Igre prijestolja i njegova supruga objavili potresne vijesti: "Naša beba nije preživjela"

0
Radiosarajevo.ba
Glumac iz Igre prijestolja i njegova supruga objavili potresne vijesti: "Naša beba nije preživjela"
Foto: Instagram / glumac Hafþór Júlíus Björnsson

Glumac Hafþór Júlíus Björnsson je objavio potresnu vijest na Instagramu, poslije porođaja svoje supruge 8. novembra. Nažalost, njihova novorođena beba nije preživjela...

Björnsson, koji već ima jedno dijete sa suprugom Kelsey Henson, napisao je da su roditelji odlučili da preminulu kćerku nazovu Grace Morgan i da je na svijet došla u 21. sedmici trudnoće.

"S velikom tugom objavljujemo rođenje naše kćerke", napisao je Bjornson u objavi na Instagramu. "Nakon primjetnog smanjenja pokreta otkrili smo da joj je srce prestalo kucati. Riječi ne mogu da opišu našu bol zbog ovog gubitka ili našu sreću što smo mogli da provedemo vrijeme s našom kćerkom."

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Bjornson je rekao da je Grace "prelijepa", opisujući njene "plave trepavice i obrve i mali osmijeh za mamu i tatu". "Ljubav koju osjećamo prema njoj je ogromna. Tuga koju osjećamo biće s nama zauvijek, ali bit će i ljubav", nastavio je glumac.

"Sve naše nade i snovi o njoj su nam oduzeti, ali znam da ću opet biti s njom. Njen duh živi kroz nas i njenu braću i sestre. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom trenutku dok žalimo zbog ovog nepodnošljivog gubitka. Hvala svima na lijepim rečima i podršci", dodao je u objavi, piše Blic.

Osim trogodišnjeg sina Stormur Magni Hafþórssona, Björnsson je i otac kćerke po imenu Theresa Líf, koju je dobio s bivšom djevojkom Thelmom Björk Steimann.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije