Supruga Brucea Willisa emotivnim videom prikazala trenutak u kojem se zaljubila u njega

0
Radiosarajevo.ba
Supruga Brucea Willisa emotivnim videom prikazala trenutak u kojem se zaljubila u njega
Foto: EPA-EFE / Bruce Willis

Supruga Brucea Willisa Emma Heming Willis na Instagramu je objavila emotivni videozapis trenutka u kojem je znala da je on onaj pravi za nju.

Supruga Brucea Willisa raznježila je pratitelje na Instagramu uz emotivni videozapis njihovog trenutka iz ranih početaka. Emma Heming Willis priznala je kako je ovo bio jedan od trenutaka u kojem se zaljubila u Brucea i u kojem je znala da je on onaj pravi.

Videozapis prikazuje trenutke sa zimovanja prije 15 godina u kojima Bruce i Emma zajedno skijaju, voze motorne sanke, sankaju se i uživaju u zimskim radostima.

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

''Bila je to zima prije 15 godina, tada sam se do ušiju zaljubila u Brucea. On je ljubav mog života'', napisala je kratko.

Na proljeće ove godine, Emma je objavila da se glumac bori s afazijom te je zbog toga primoran prekinuti karijeru. Bruce i Emma u braku su od 2009. godine i roditelji su dvije djevojčice. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije