Bruce Willis se sprema za najgore: Rasprodao imovinu vrijednu 65 miliona dolara

0
Radiosarajevo.ba
Bruce Willis se sprema za najgore: Rasprodao imovinu vrijednu 65 miliona dolara
Foto: Daily Mail / Bruce Willis i Emma Heming

Glumac Bruce Willis nedavno je objavio da se povlači iz glume zbog zdravstvenog stanja, a prema najnovijim informacijama glumac se veće neko vrijeme priprema za svoje očekivano pogoršanje zdravlja, rasprodajući svu svoju imovinu.

Njegovi prijatelji rekli su za Page Six da se on već neko vrijeme pripremao za život s bolešću te je zato prodao imovinu u vrijednosti od 65 miliona dolara.

"Bruce se dugo pripremao za ovaj trenutak. Znao je da će doći vrijeme kada će mu se zdravlje pogoršati, kada njegova moć zarade neće biti tako velika kao nekad.

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

Osim toga, znao je da mu na kraju neće trebati brojna imanja i stanovi između kojih je putovao te da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom okruženju okružen svojom porodicom", rekao je izvor blizak glumcu, prenosi Index.

Poznato je da je Willis 2019. godine prodao prostrano imanje s čak jedanaest spavaćih soba na otocima Turks i Caicos za 27 miliona dolara. Prošle godine je na spomenutim otocima također prodao zemljište za šest miliona dolara.

Podsjećamo, Willisova porodica objavila je da se on povlači iz glume zbog dijagnoze afazije. Kako su istaknuli, on se suočio s određenim zdravstvenim problemima, koji su utjecali na njegove kognitivne sposobnosti. Izjavu su potpisale njegova sadašnja supruga Emma, bivša supruga Demi Moore i sva njegova djeca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije