Stjepan Hauser objavio fotografije s Kim Kardashian, Elonom Muskom i DiCaprijem

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wtf

Na slici sa kim napisao, sta mislite da je odradim na Marsu... Dajte Jel ovo vijest?!

Wtf

Od klixa sam pobjegao zbog glupih vijesti, i vijesti iz Hrvatske koje konstantno plasiraju kao da živimo tamo uz to koristeći se hrvatskim rječnikom... Veoma je opasna takva retorika koja polahko generacijski briše jednom za zauvijek sve osobine nekog naroda i tradiciju. Pazite barem vi sta radite.

Eclipse

Ovaj plitki debil je sav svoj talenat (koji je nesumnjivo za poštovati), zasro svojim petparačkim ponašanjem i malo, za pola nijanse skupljim, ali sigurnim nargilaško – selfijaškim načinom percipiranja surove stvarnosti. Na granici je degutantnosti, kao Senad Hadžifejzović. Na svu žalost, vrijeme je površnih, neumjerenih, samodopadnih glupaka kakav je i sam pa ne odskače puno od današnjeg zlog vremena. Kako god, kako ovaj čovjek gore reče, potpuno neinteresantan i nepotreban članak o slikanju nekakvog Millenials debila iz susjedstva..... nšta više ...

/ Najnovije