Stjepan Hauser objavio fotografije s Kim Kardashian, Elonom Muskom i DiCaprijem

3
Radiosarajevo.ba
Stjepan Hauser objavio fotografije s Kim Kardashian, Elonom Muskom i DiCaprijem
Foto: IG / hausercello / Elon Musk i Stjepan Hauser

Violončelist Stjepan Hauser (35) već neko vrijeme boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada je na društvenim mrežama otkrio da se tamo družio sa svjetski poznatim zvijezdama.

Naime, objavio je na Instagram Storyju fotografije s reality zvijezdom Kim Kardashian (41) i milijarderom te vlasnikom Tesle, Elonom Muskom (50).

"Šta kažete? Da odradim koncert na Marsu?", napisao je Hauser na svom Instagram profilu u opisu fotografije sa Muskom. 

BiH se odriče milijarde eura? Borjana Krišto: Rok je danas, mi ćemo se izjasniti u ponedjeljak

BiH se odriče milijarde eura? Borjana Krišto: Rok je danas, mi ćemo se izjasniti u ponedjeljak

Uslijedili su i komentari, među njima neki su napisali "što da ne, ako ćeš imati publiku gore. Možeš ti to! Kralju! Kako bi se koncert zvao..."

Kim i Stjepan pozirali su nasmiješeno u jednostavnim, ali lijepim modnim kombinacijama. Hauser se za ovu prigodu odlučio za traperice i košulju s uzorkom, a Kim za dugu tamnoplavu haljinu. Na drugoj fotografiji u nizu pozirao je s milijarderom Muskom.

Milijarder se odlučio za crno klasično odijelo, a violončelist za sive traperice i plavu košulju. Hauser se ranije našao i u društvu Leonarda DiCaprija (47), Justina Timberlakea (41) te Matthewa McConaugheyja (52), a povod druženja nije otkrio.

Stjepan Hauser i Kim Kardashian - undefined

Foto: IG / hausercello: Stjepan Hauser i Kim Kardashian

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije