Stanivukovića prijetnje nisu uplašile: "Ne bi me začudilo ni da je zaprosi"

0
Radiosarajevo.ba
Stanivukovića prijetnje nisu uplašile: "Ne bi me začudilo ni da je zaprosi"
Foto: RAS Srbija / Savić/ Stanivuković

Dušan Jovančević, još uvijek zakoniti suprug srbijanske pjevačice Tanje Savić, nedavno je otvoreno zaprijetio banjalučkom gradonačelniku, Drašku Stanivukoviću.

Podsjetimo da su Stanivuković i Savić, prema informacijama iz medija i zajedničkih fotografija, u vezi već neko vrijeme.

"Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi", izjavio je Dušan.

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Odgovor je stigao ubrzo. Kako prenose srbijanski mediji, Stanivukovića ove prijetnje nisu uplašile.

"Njemu je smešno ponašanje muškarca koji je ostavljen i koji to ne može da prihvati. Takođe, te ružne reči na račun žene koja mu je rodila dvojicu sinova su neoprostive. O pretnjama da ne govorimo. Koji to muškarac preti? Kakav je to čovek pre svega?", pita se blizak prijatelj gradonačelnika Banje Luke.

Napominje kako je Stanivuković zaljubljen do ušiju.

"Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima decu ni što njen odnos s Dušanom još uvek nije regulisan. Spreman je da čeka da se i zvanično razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga", rekao je Stanivukovićev prijatelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije