Nakon prijetnji supruga Tanje Savić, Stanivuković povukao potez

Radiosarajevo.ba
Nakon prijetnji supruga Tanje Savić, Stanivuković povukao potez
Foto: Instagram / Ljubavni trougao Savić, Stanivuković, Jovančević

Zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, ne može da se pomiri sa tim da gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković ima nešto sa njegovom suprugom, te mu je putem medija zaprijetio.

On je u izjavi za srbijanske medije iznio uvrede na račun svoje žene, ali i uputio prijetnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa mladog političara koji je svojoj dragoj poručio da se "opusti".

Naime, nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je, navodno, odmah pozvao Tanju i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje.

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

"Draško je odmah nazvao Tanju. Video je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem", kaže izvor blizak pjevačici za Blic i dodaje:

"Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže".

Podsjetimo, Tanja je nedavano izjavila da je sretno zaljubljena i da joj je "srce u Banjoj Luci". Poslije saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zaprijetio mu.

"Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi", rekao je Dušan za Kurir.

Nakon toga, Tanja se oglasila i rekla "da ne može da veruje šta je njen suprug izjavio".

"Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? Nisam sigurna, želela bih da čujem snimak ili da vidim tu poruku, da mi neko to pošalje, da budem sigurna da je on to stvarno rekao...", rekla je Tanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije