Muž Tanje Savić zaprijetio: Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za Draška

8
Radiosarajevo.ba
Muž Tanje Savić zaprijetio: Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za Draška
Foto: Instagram/ Radiosarajevo.ba / Savić/ Stanivuković

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, bijesan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem.

Naime, pjevačicin suprug koji živi u Australiji, navodno je izrevoltiran zbog njenih izjava u medijima kako je srećna i zaljubljena, ali i spekulacija da sa mladim političarem ima ozbiljne planove nakon razvoda.

U razgovoru za Kurir, Jovančević ne krije da mu se ne sviđa što je njegova supruga ušla u drugu vezu, i pored toga što oni više od godinu i po dana ne žive zajedno, a političara javno upozorava da se kloni Tanje.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

"Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi", izjavio je Dušan.

Podsjetimo, Savić nedavno je potvrdila navode medija da je u vezi sa Stanivukovićem.

"Srcem jesam za Banja Luku i uvek sam bila za Banja Luku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu", šaljivo je rekla Tanja za "Blic" na početku razgovora.

A na pitanje gdje joj je dečko, odgovorila je na sljedeći način:

"Dečko je , pa znate i vi sami", rekla je pjevačica kroz smijeh i potvrdila vezu sa Stanivukovićem.

Tanja je otkrila detalje romanse sa političarem, zbog čega se sinoć nije pojavio na njenom nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljim planovima.

"Ja bih volela da imam ćerku samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži, tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja", rekla je Tanja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije