Šta uposlenici princa Harryja misle o Meghan Markle? Ona ih optuživala za zlostavljanje

0
Radiosarajevo.ba
Šta uposlenici princa Harryja misle o Meghan Markle? Ona ih optuživala za zlostavljanje
Foto: Facebook / Meghan Markle i Princ Harry

Iako o sebi često govori kao o žrtvi, rijetko ko ima lijepe riječi o Meghan Markle.

Za odnos Harryjeve supruge s princem Williamom i Kate Middleton već se zna da je nepopravljiv, a nisu oni jedini koji su Harryja upućivali da Meghan možda i nije najbolji izbor.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018. godine, no u ovih šest godina bilo je itekakvih drama. Par je zbog drama i preselio u daleku Kaliforniju, ali i iz Amerike nekoliko su puta uspjeli uzrujati britansku kraljevsku porodicu. Objavili su dokumentarac u kojem su otkrili neki porodični 'prljavi veš', a princ William zbog svega više ni ne želi komunicirati s mlađim bratom.

"Glumci pjevaju hitove" ispred NPS: Oduševili svojim izvedbama, a evo kako je to izgledalo

"Glumci pjevaju hitove" ispred NPS: Oduševili svojim izvedbama, a evo kako je to izgledalo

Bliski Harryjevi prijatelji već su iskazali svoje mišljenje o bivšoj glumici, a poznato je i da se Harry sa starim prijateljima druži isključivo sam jer se Meghan nije uspjela uklopiti.

Meghan Markle izazvala uzbunu Harryjevih zaposlenika

Iako se do 2018. godine sve činilo idilično, ubrzo nakon vjenčanja zaposlenici princa Harryja shvatili su da odnos s Meghan i neće biti tako bajan.

Kako je u knjizi Battle of the Brothers opisao Robert Lacey, pet mjeseci nakon njihovog vjenčanja u maju, Harryjevi zaposlenici iz šale su napravili hashtag (#FreeHarry) na društvenim mrežama kojim su se zezali na račun ugroženog princa Harryja koji je pod utjecajem Meghan izgubio glavu.

Upravo tada je Meghan i počela govoriti o zlostavljanju na dvoru, ali i utjecala na brojne otkaze te na Harryjevu odluku o napuštanju britanskog dvora, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije