Najljepše izdanje ikada: Meghan Markle u posjeti Bogoti oduševila stilom

0
Radiosarajevo.ba
Najljepše izdanje ikada: Meghan Markle u posjeti Bogoti oduševila stilom
Foto: Sussex.com / Meghan Markle u posjeti Bogoti

Princ Harry i Meghan Markle, stigli su u glavni grad Kolumbije u sklopu ljetne turneje koja će trajati četiri dana. 

Prvi dan turneje započeo je posjetom Archewell fondacije u El Colegio de Cultura u Bogoti, gdje su princ Harry i Meghan Markle raspravljali o uticaju digitalnog svijeta na mlade ljude. 

Meghan Markle je oduševila svojom odjevnom kombinacijom, te postavila nove standarde stila.

Prof. dr. Hasanović o prof. Omeru Nakičeviću: 'Bio je učitelj u učionici, ali i izvan nje'

Prof. dr. Hasanović o prof. Omeru Nakičeviću: 'Bio je učitelj u učionici, ali i izvan nje'

Odabrala je tamnoplavo ljetno odijelo Veronice Beard, torbu Loro Piana Loom White kolekcije, te cipele koje izgledaju kao par Manolo Blahnika, prenosi Glorija.hr.

Princ Harry nije zaostajao u stilu, te je uskladio kombinaciju sa vojvotkinjom, birajući tamno odijelo, svijetloplavu košulju i crne cipele. 

Meghan Markle u Bogoti
Foto: Sussex.com: Meghan Markle u Bogoti

Meghan Markle i princ Harry su otišli u posjetu Kolumbiji da bi s lokalnim stanovništvom i vlasti razgovarali o problemima kao što su digitalno vršnjačko nasilje, problemi sa infrastrukturom, ali i negativnim aspektima tehnologije na mentalno zdravlje.

Meghan Markle je, nakon prvog dana turneje, oduševljeno komentarisala da su "djeca i mladi u Bogoti izuzetno nadareni i inteligentni", te da će, u suradnji sa lokalnim vlastima, fondacija pružiti podršku "izgradnji mreža pomoći i podrške u tranziciji prema jednakijem i inkluzivnijem digitalnom svijetu#, kako prenose na Archewell.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije