Bolni udarac za Meghan i Harryja: 'Desna ruka' princa više ne želi raditi s njima

0
Radiosarajevo.ba
Bolni udarac za Meghan i Harryja: 'Desna ruka' princa više ne želi raditi s njima
Foto: EPA - EFE / Princ Harry i Meghan Markle

Strani mediji raspisali su se o još jednoj velikoj promjeni u životu princa Harryja.

Naime, čini se kako je princ ostao bez jednog važnog člana svojeg poslovnog carstva. Riječ je o Joshu Kettleru o kojem je ranije ove godine, kada je došao na poziciju šefa osoblja, rečeno da će Harryja 'voditi kroz njegovu sljedeću fazu'.

Ali britanski mediji pišu kako je samo nakon tri mjeseca na toj poziciji Josh odlučio dati otkaz.

Višković provocira američku administraciju: 'Pa-pa, gud baj, doći će normalni umjesto vas'

Višković provocira američku administraciju: 'Pa-pa, gud baj, doći će normalni umjesto vas'

"Kettler više ne radi za njih", rekao je neimenovani izvor iz Kalifornije za Daily Mail. Neće biti lako prebroditi ovo vrijeme Meghan Markle i princu Harryju bez njega, jer se očekivalo da će ih Kettler pratiti na turneji po Kolumbiji ove sedmice, ali to se neće dogoditi, a još uvijek nije poznato ko će ga zamijeniti na toj poziciji.

Još u maju Josh je bio gotovo desna ruka Harryju, pratio ga je u Londonu gdje je bio kako bi proslavio 10. godišnjicu Invictus Gamesa. Isto tako je bio dio trodnevne turneje vojvoda od Sussexa po Nigeriji, te je čuvao leđa princu dok se tamo sastajao s vladinim dužnosnicima.

Zbog toga su mnogi ponovno potegnuli temu o tome kako Meghan i Harry imaju poteškoće sa zadržavanjem svog osoblja. Navodno je od njihova vjenčanja 2018. čak 18 zaposlenika dalo otkaz  - i niko od njih se nije poželio vratiti na posao.

"Ono što govori sve jest činjenica da, sve vrijeme dok sam tamo radio, nisam čuo niti jednog sadašnjeg ili bivšeg zaposlenika koji govori da bi ponovno prihvatio taj posao da mu se pruži prilika. A to nisu zaposlenici koje su oni pronašli na cesti, mnogi od njih su ljudi koji su se ranije istaknuli na svojim pozicijama šefova u kompanijama ili nekim drugim visokim dužnostima", komentirao je za ranije spomenuti medij jedan bivši član osoblja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije