Princ Harry traži ovu stvar od kralja: U protivnom se nikad više neće pojaviti u Velikoj Britaniji

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry traži ovu stvar od kralja: U protivnom se nikad više neće pojaviti u Velikoj Britaniji
Foto: Printscreen / Youtube / Princ Harry i Meghan Markle

Kralj Charles III. i kraljica Camilla nisu pozvali odbjegle članove britanske kraljevske porodice, princa Harryja i njegovu porodicu, na porodični odmor u Škotsku, piše Page Six.

Mlađi sin britanskog monarha uskoro će proslaviti 40. rođendan, a šanse da se pomiri sa svojom rodbinom vrlo su male. Više izvora istaknulo je kako postoji samo jedan način da se tata i sin pomire.

"Kralj Charles mora Harryju dati osiguranje koje tako očajnički želi. Kao monarh on je osoba koja donosi tu odluku. To će biti način da se pomire", govore upućeni u materiju

Sarajevo uživalo u koncertu Amire Medunjanin: Festival "Baščaršijske noći" svečano zatvoren

Sarajevo uživalo u koncertu Amire Medunjanin: Festival "Baščaršijske noći" svečano zatvoren

Harry je rekao kako neće dovoditi ženu i djecu u Veliku Britaniju sve dok ga policija ne bude čuvala od trenutka kada nogom kroči u rodnu zemlju. Taj je podatak spomenuo u dokumentarcu Tabloids on Trial, koji je u Velikoj Britaniji prikazan prošlog četvrtka. Dvojac je izgubio osiguranje nakon što su napustili svoje kraljevske dužnosti i preselili u Ameriku 2020. godine
 
"Još je opasno, a samo je potrebna jedna osoba koja čita sve to što se piše i može donijeti nož ili neku kiselinu, šta god, i to su stvari koje me zaista zabrinjavaju. To je jedan od razloga zašto neću dovesti svoju ženu u moju rodnu zemlju", istaknuo je princ.
 
Iako je donekle ostao u kontaktu s ocem, Harry nije pričao sa starijim bratom Williamom više od dvije godine. Page Six je doznao kako su netočne priče da se Harry čuo s princezom Kate Middleton tokom njene borbe s rakom.

William je navodno i dalje ljut jer je Harry u memoarima Rezerva rekao kako ga je stariji brat napao tokom svađe oko Meghan. Također, poludio je i zbog toga što je u knjizi tvrdio da su ga on i Kate natjerali da nosi nacistički kostim 2005. godine na kostimiranoj zabavi, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije