Šta se dešava na koncertima: Još jedan poznati pjevač pogođen u glavu tokom nastupa

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dešava na koncertima: Još jedan poznati pjevač pogođen u glavu tokom nastupa
FOTO: Facebook / Harry Styles

Harry Styles je dobio udarac u oko od predmeta bačenog na scenu dok je izvodio u Beču u subotu, što označava najnoviji incident u sve većem broju sličnih situacija u posljednjim tjednima.

Video snimci objavljeni na društvenim mrežama od strane posjetitelja koncerta prikazuju Harryja Stylesa kako hoda po pozornici dok ga predmet pogodi pravo u oko tokom koncerta Love on Tour.

Vidimo kako je osjetio bol kada je predmet pogodio, a potom se nagnuo prema naprijed i stavio ruke na glavu kako bi se sabrao prije nego što je nastavio hodati dalje.

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Nesretni incident nije prvi put da je Styles bio meta letećeg predmeta dok je nastupao na pozornici. 2022. godine, video snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazali su da je Styles pogodjen Skittlesima bačenim na njega tokom koncerta u Los Angelesu.

Incident je naveo zvanični Twitter nalog Skittlesa da pošalje poruku svojim pratiocima kojom se kaže: "Nismo mislili da moramo ovo reći: Molimo vas, nemojte bacati Skittles na umjetnike."

Styles se pridružuje sve dužoj listi umjetnika koji su nedavno bili pogođeni predmetima tokom nastupa na pozornici, zajedno sa Drakeom, Bebe Rexhom, Kelsea Ballerini i Ava Max, kako se može vidjeti na različitim video snimcima objavljenim na društvenim mrežama.

Rexha i Drake su bili meta bacanja mobilnih telefona na njih dok su bili na pozornici, pri čemu je Rexha pretrpjela ozbiljnu povredu oka.

Ballerini je u junu pogođena u lice kada joj je narukvica bačena dok je nastupala, što ju je natjeralo da zaustavi pjesmu i siđe sa pozornice, a Max je pogodjena u lice od strane posjetitelja koncerta koji je probio barijeru do bine prije nego što ga je obezbjeđenje odvelo.

Ovi sve češći incidenti izazvali su negodovanje drugih umjetnika poput Adele, koja je rekla svojoj publici u Las Vegasu ovog mjeseca da "prestanu bacati stvari na umjetnike", piše CNN

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije