Oglasio se muškarac koji je telefonom gađao pjevačicu Bebe Rexha i otkrio zašto je to uradio

5
Radiosarajevo.ba
Oglasio se muškarac koji je telefonom gađao pjevačicu Bebe Rexha i otkrio zašto je to uradio
Foto: Instagram / Nicolas Malvagna, Bebe Rexha.

Pjevačica albanskog porijekla Bebe Rexha pogođena je telefonom u glavu na koncertu u New Yorku. Naime, nastup je odmah prekinut, pjevačica je hospitalizovana, a napadač je priveden.

Preliminarna istraga policije iz New Yorka utvrdila je da je 27-godišnji muškarac namjerno bacio telefon na 33-godišnju pjevačicu.

Nicolas Malvagna iz New Jerseya uhapšen je i optužen za napad, a tamošnji mediji su prenijeli i šta je navodno rekao nakon incidenta. Prema kancelariji okružnog tužioca Manhattana, Malvagna nije samo priznao da je bacio telefon već je također izjavio i da mu je bilo zabavno da to uradi.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

"Pokušavao sam da vidim da li mogu da je pogodim i telefonom na kraju koncerta, jer bi to bilo zabavno", rekao je Nicolas za američke medije, javlja Telegraf.

Podsjetimo se, kao što se može vidjeti i na snimku koji se pojavio na Twitteru, u trenutku odigravanja incidenta Bebe se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod.

Pjevačici su pritrčali da pomognu ljudi iz tima ne shvaćajući šta se dešava budući da se sve odigralo brzinom svjetlosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije