Popularna pjevačica iz Srbije napadnuta na bini: "Pogođena sam u glavu i nos, zdravstveno sam loše"

3
Radiosarajevo.ba
Popularna pjevačica iz Srbije napadnuta na bini: "Pogođena sam u glavu i nos, zdravstveno sam loše"
Foto: Telegraf.rs / Breskvica pogođena u glavu

Na ovogodišnjem Music Week Festivalu u Beogradu publika je izviždala, psovala i gađala Emmu Radujko, Senidah je "dobila" srednji prst, Voyagea su gađali bocom, a umalo je ozbiljnije ozlijeđena ostala popularna Anđela Ignjatović Breskvica.

Usred nastupa, bez povoda i razloga, pojedinci su gađali pjevačicu drvenom granom i satom direktno u glavu.

Korisnici društvenih mreža ostali su zgroženi snimkom na kojoj Breskvici sat leti direktno u glavu dok pjeva pjesmu Nataše Bekvalac. Pogodili su je u dio oka, no srećom nije zadobila nikakve ozljede. 

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Jutro poslije nastupa i ovog skandala, Breskvica se oglasila na Instagramu, a tvrdi da je ovo njeno posljednje pojavljivanje na ovakvom događaju. Otkrila da je nakon nastupa dobila temperaturu, ali i što je doživjela tokom večeri.

"Tek sad sam legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Hvala vam puno što ste ostali do kraja i pjevali sa mnom. Srce mi je puno. Također, jako sam tužna zbog pojedinaca koji su morali pokvariti doživljaj bacajući razne predmete na plesače i izvođače. Osobno sam dobila drvo u glavu i sat u nos, ali Bože moj... ", stoji u Instagram objavi 22-godišnje zvijezde, piše Jutarnji.

"Ostala sam bez cipela pa sam cijeli nastup provela bosa, što će sigurno utjecati na moje zdravlje, ali što je tu je", napisala je, te dodala:

"Više me neće biti na ovakvim manifestacijama zbog jako loše organizacije i svega što smatram da nije bilo nikako u redu, ali zato kada sama budem organizirala koncert, uživat ćete najviše na svijetu i svako će biti maksimalno ispoštovan."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije