Sofia Vergara i Joe Manganiello se razvode: 'Donijeli smo tešku odluku'

0
Radiosarajevo.ba
Sofia Vergara i Joe Manganiello se razvode: 'Donijeli smo tešku odluku'
Foto: Društvene mreže / Sofia Vergara i Joe Manganiello

Glumica Sofia Vergara (51) i Joe Manganiello (46), službeno se razvode nakon sedam godina braka.

Kolumbijka trenutno uživa na Capriju, a tamo je proslavila i svoj rođendan s grupom prijatelja, ali na vidiku nije bilo ni Joea, niti prstena. 

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", glasila je službena izjava slavnog para. 

Još jedna divna vijest za Sarajevo: Baščaršija proglašena Blagom evropske filmske kulture

Još jedna divna vijest za Sarajevo: Baščaršija proglašena Blagom evropske filmske kulture

Sofia i Joe zadnji su puta viđeni zajedno prošli mjesec, kada ga je ona posjetila na setu filma Nonnas u New Jerseyju. 

"Njih se dvoje već neko vrijeme udaljavaju i uzeli su si vremena kako bi razmislili o svojoj budućnosti", naveo je izvor blizak paru.

Sofia Vergara i Joe Manganiello
Foto: Društvene mreže: Sofia Vergara i Joe Manganiello

Glumica je s odmora u Italiji objavila mnoge fotografije, a fanovi su odmah 'nanjušili' da nešto ne 'štima', pa su se tako mnogi u komentarima pitali 'Gdje je Joe?'.

Nakon toga je glumac produbio sumnje kada je supruzi čestitao rođendan objavom na Instagramu u kojoj je vrlo kratko pisalo 'Sretan rođendan Sofia'. 

Podsjetimo, ona i Joe upoznali su se 2014. i zaručili šest mjeseci kasnije. Vjenčali su se godinu dana kasnije u Palm Beachu, a na ceremoniji je prisustvovalo 350 gostiju, uključujući i brojna poznata lica.

Sofia Vergara
Foto: Društvene mreže: Sofia Vergara

Dok je Sofia publici najpoznatija po ulozi zgodne Glorije u Modernoj porodici, Joe se proslavio u filmovima Magic Mike i Spiderman. Između ostaloga, Joe ima hrvatske korijene. Inače, njegovi su pradjed i prabaka s otoka Murtera emigrirali u Ameriku, piše 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije