Sofia Vergara privukla pažnju glamuroznim sandalama

1
Radiosarajevo.ba
Sofia Vergara privukla pažnju glamuroznim sandalama
Foto: Instagram / Sofia Vergara

Sofia Vergara stigla je na snimanje showa America's Got Talent u studiju u Los Angelesu.

Kao članica žirija popularnog talent showa atraktivna Latinoamerikanka pobrinula se da na snimanje dođe u stilu i da svojim outfitom privuče pažnju.

Za dolazak na snimanje nove epizode showa America's Got Talent Sofia Vergara odabrala je kombinaciju u svojem prepoznatljivom vrlo ženstvenom stilu. Slavna ljepotica nosila je crnu haljinu midi dužine koja prati liniju tijela ukrašenu šljokicama i perjem.

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Jednako glamurozne kao i haljina bile su crne sandale koje je 49-godišnja glumica odabrala, a riječ je o modelu s vrtoglavo visokom tankom potpeticom i platformom ukrašenom srebrnim kamenčićima.

Prelijepa Sofia stajlingu je dodala velike viseće naušnice i dijamantni prsten te crne sunčane naočale avijatičarskog stila, piše Zadovoljna.hr.

Potpuni kontrast haljini i štiklama bio je kaput vojničkog stila zelenosive boje s velikim džepovima i pojasom oko struka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije