Pogledajte kako je Sofia Vergara čestitala Dan kafe

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako je Sofia Vergara čestitala Dan kafe
Foto: EPA-EFE / Sofia Vergara

Dok Amerikanci i Kanađani obilježavaju „Nacionalni dan kafe“ 29. septembra, „Međunarodni dan kafe“ obilježava se diljem svijeta danas, to jest 1. oktobra.

Čini se da Sofija Vergara jako voli kafu, a očito se i ponosi svojim porijeklom jer, kako mnogi tvrde, najbolja je kafa upravo iz Kolumbije.

Stoga je glumica obilježila „Nacionalni dan kafe“ podijelivši svoju fotografiju na kojoj je njeno potpuno golo tijelo okruženo, ali i djelomično pokriveno zrnima kave.

Svoju duhovitu stranu pokazala je u potpisu uz fotku, koji glasi: "Sretan #nacionalni dan kafe All Colombian cafe", pozivajući se na svoje južnoameričke korijene.

Vergarini poznati prijatelji dali su svojim komentarima do znanja da su oduševljeni fotkom. Paris Hilton reagirala je s nekoliko plamenih emojija, dok je Charlotte McKinney upotrijebila vruće emotikone lica kako bi prezentirala svoje mišljenje, piše Miss7.24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije