18+ / Snimka koju je Nicki Minaj objavila na Instagramu završila na Pornhubu

19. 02. 2020. u 18:54:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 12

Snimka američke muzičke zvijezde Nicki Minaj izazvala je veliku pažnju javnosti jer je nedugo poslije objavljivanja na Instagramu završila među pornografskim sadržajem.

Nicki je početkom sedmice objavila snimku koja pokazuje kako twerka, a u pozadini svira pjesma Yikes. Pjevačica je snimljena kako na krevetu maše stražnjicom, dok na sebi ima gotovo prozirnu haljinu. Kaže da je objavom htjela zagolicati maštu svojih obožavatelja.

Samo dva sata poslije objavljivanja, Nicki je primijetila da se snimka našla na popularnoj stranici za odrasle Pornhub. Pjevačica se htjela našaliti s onim što se dogodilo pa je na storyju prokomentirala naslov pod kojim je videosnimka objavljena - Juicy Thick Trinidadian Twerking.

Prvobitna snimka twerka zabilježila je 17,5 miliona pregleda i gotovo 82.000 komentara.

Uslijedile su pohvale obožavatelja i kolega, a voditeljica Bethenny Frankel jednom riječju je opisala objavu - "vještine".

Obožavatelji su govorili da će se internet pokvariti poslije objave, neki su potpuno izgubili razum, a reperica je uspjela u namjeri da po svaku cijenu privuče pažnju planeta.

NEMA KOMENTARA