Mediji tvrde: Ovoliko Ronaldo mjesečno plaća Georgini što mu brine o djeci

Radiosarajevo.ba
Mediji tvrde: Ovoliko Ronaldo mjesečno plaća Georgini što mu brine o djeci
Foto: Instagram / Ronaldo i Georgina sa djecom

Cristiano Ronaldo svojoj zaručnici Georgini Rodriguez daje mjesečni džeparac u iznosu od 50 do 100 hiljada eura, tvrdi španska televizija Telecinco.

Španci pišu da Ronaldo tako Georgini nadoknađuje to što se brine o djeci te pokriva njene mjesečne troškove. Par odgaja četvero djece, zajedno imaju kćerkicu Alanu Martinu, a surogat majka je ranije Ronaldu rodila blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora o kojima Georgina također brine.

26-godišnja ljepotica inače za svaki sponzorirani Instagram post traži oko 8000 eura, a za intervjue je tražila i do 100 hiljada eura, tvrde Španci.

Inače, Ronaldo s Juventusom ima ugovor od skoro trideset milijuna eura godišnje pa par ne štedi kad je o luksuznim stvarčicama riječ. Nogometaš je nedavno proslavio 35. rođendan, a Georgina mu je priredila zabavu iznenađenja te mu darovala luksuzni automobil. "Sretno čovjeku mog života", napisala je tad Georgina koja je, osim kao prodavačica, prije Ronalda radila i kao dadilja.

Par se upoznao u jednoj trgovini brenda Gucci u Madridu gdje je ona radila kao prodavačica. "Njegova visina, njegovo tijelo, njegova ljepota su mi privukli pažnju. Drhtala sam pred njim, ali postojala je iskra", ispričala je nedavno Georgina. "Veoma sam sramežljiva i možda me to još više uznemirilo pred osobom koja me duboko dirnula samo jednim pogledom. Nakon toga, način na koji se Cristiano odnosi prema meni, kako brine o meni i kako me voli je učinio ostalo", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije