Slavni glumac rastužio javnost: Gledao sam kako mi siluju majku

Radiosarajevo.ba
Slavni glumac rastužio javnost: Gledao sam kako mi siluju majku
Glumac Shia LaBeouf u intervjuuu za Esquire prvi je put progovorio za medije nakon što se vratio s dvomjesečnog odvikavanja od alkohola.

Podsjetimo, glumac je lani uhapšen nakon što je narušavao javni red i mir u pijanom stanju, prenosi Daily Mail.

Kako je rekao u intervjuu, korijeni njegovog agresivnog ponašanja leže u teškom djetinjstvu. Odrastao je uz agresivnog oca, a kada je imao 10 godina stranac mu je silovao majku pred njegovim očima.

Taj događaj je učinio njega još labilnijim pa je napadao muškarce na ulici bez previše razloga. Kako je sam kazao, dijagnosticiran mu je PTSP.

"Prvi put kada sam uhapšen neki tip se kolima zabio u auto moje majke. Prvo što sam pomislio je: “Moram osvetiti mamu”, i zatrčao sam se prema njemu s nožem u ruci. Zbog svega što joj se dogodilo sam kupio pištolj i od tada spavam s oružjem pod jastukom. Uvijek sam mislio da neko dolazi", otkrio je Shia.

Od tada ima naviku da stalno spava s pištoljem, jer se boji da će neko upasti u njegov dom, iako sada živi sa suprugom. Do sada je uhapšen šest puta, između ostalog i zbog napada na rasnoj osnovi.

"Zbog svega sam našao bijeg u alkoholu. Pio sam viski i pivo", rekao je Shia koji je lani uhapšen tokom snimanja filma “The Peanut Butter Falcon”.

Uz njega u filmu glumi i Zack Gottsagen, koji ima dijagnosticiran Downov sindrom.

"Ti si već poznat, a ovo je moja šansa i ti je upropašatavaš", rekao mu je tad Zack. Po Shijinim riječima, to mu je otvorilo oči.

Prije filma “”The Peanut Butter Falcon” Shiu ćemo gledati i u filmu “Borg McEnroe” u kojem igra tenisku legendu Johna McEnroea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije