Slavni glumac objavio prvu poruku nakon misteriozne bolesti: "Prošao sam pakao"

0
Radiosarajevo.ba
Slavni glumac objavio prvu poruku nakon misteriozne bolesti: "Prošao sam pakao"
Foto: EPA - EFE / Jamie Foxx

Američki Glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx (55) objavio je na Instagramu da se oporavlja od ozbiljne medicinske komplikacije.

"Prošao sam pakao i nazad i moj put do oporavka ima i neke rupe, ali vraćam se. Mogu raditi", rekao je dobitnik Oscara koji je, vidno mršaviji, u video snimku od tri minute kroz suze ispričao kroz šta je prošao.

Foxx je hospitalizovan u aprilu zbog, kako je njegova kćerka Corinne Foxx tada opisala, "medicinske komplikacije".

Konaković razgovarao sa princom Faisalom, šefom diplomatije Saudijske Arabije

Konaković razgovarao sa princom Faisalom, šefom diplomatije Saudijske Arabije

"Jednostavno nisam želio da me vidite takvog. Nisam želio da vidite kako cijevi izlaze iz mene i pokušavam shvatiti hoću li preživjeti", rekao je Foxx, zahvalivši svojoj kćeri, sestri, Bogu i medicinskim radnicima što su mu spasili život.

Kako je kazao, prošao je kroz ono što je "mislio da nikada neće".

"S vremena na vrijeme samo bih briznuo u plač... jer je bilo teško, čovječe, bio sam bolestan... ali sada imam noge, pa ćete me vidjeti", rekao je Foxx.

Foxx, rođen kao Eric Marlon Bishop 1967. godine u Terrellu u Texasu, bio je stand-up komičar prije nego što je postao poznata televizijska ličnost.

Osvojio je Oscara za najboljeg glumca za ulogu Raya Charlesa u biografskom filmu Ray 2004. i 2010. Grammy nagradu za pjesmu Blame It.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije