Slavne dame nakon prekida veze: Neke su drastično promijenile izgled

0
Radiosarajevo.ba
Slavne dame nakon prekida veze: Neke su drastično promijenile izgled
Print Screen / Slavne ljepotice

Neke poznate dame su odlučile da nakon raskida potpuno promijene izgled i život, dok su se pojedine prepustile zapuštenom fizičkom izgledu.

Raskidi i razvodi oduvijek su bili najzanimljiviji dio života celebrityja za njihove obožavatelje. Neke ljubavi ostale su zapamćene, pojedini razvodi napravili su opći haos u medijima, dok su neki prošli dosta tiho.

Obično kažu da žena drastično mijenja izgled onda kada nije zadovoljna privatnim životom, ali svako je osoba za sebe. Neke slavne dame odlučile su svoju figuru dovesti do savršenstva, dok su se pojedine jednostavno prepustile patnji kroz koju su prošle.

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Ovo su promjene koje su privukle najveću pažnju javnosti:

Glavna transformacija pripala je Adele, naravno. O njenoj kilaži piše se već mjesecima unatrag i slavnu pjevačicu slobodno možemo nazvati pobjednicom kad je promjena fizičkog izgleda u pitanju. Adele je nakon razvoda izgubila gotovo 40 kilograma, pustila je kosu i najnovijim fotografijama zapalila je društvene mreže.

Adele - undefined

Foto: Print Screen: Adele

U Seleninom privatnom životu dugi niz godina postojala je monotonost. Nakon još jednog (i, kako se ispostavilo, konačnog) raskida s Justinom Bieberom, odlučila se za promjenu, barem kada je u pitanju fizički izgled. Selenina kosa postala je nekoliko tonova svjetlija, a zatim ju je i skratila.

Bella je teško podnijela raskid s popularnim pjevačem The Weeknd-om. Manekenka i supermodel je ošišala dugu kosu i skratila šiške, a njena frizura je ubrzo postala vladajući trend, piše Story.hr.

Selena Gomez - undefined

Foto: Print Screen: Selena Gomez

Poznato je da je Angelina Jolie slovila za najljepšu ženu na svijetu. Ipak, nakon razvoda od Brada Pitta, pjevačicu su mnogi osuđivali na račun fizičkog izgleda jer je svoju figuru dovela skoro do anoreksije.

Kim Kardashian jedna je od najpopularnijih žena na svijetu. Tek ponekad je eksperimentirala kad je boja kose u pitanju, ali zato je vidna razlika u estetskim korekcijama. Kim je popunjavala usne filerima, a njene modne transformacije nakon razvoda od Kanyea Westa su glavna tema u stranim medijima.

U vezi Khloe Kardashian i Lamara Odoma oduvijek je bilo skandala i svađa. Nakon još jedne u nizu, Khloe je odlučila prekinuti brak s košarkašem, podnošenjem zahtjeva za razvod. Počela je aktivno da se bavi sportom, izgubila je kilograme i kosu obojala u plavo. Vidna promjena, zar ne?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije