Slavna Turkinja iznenadila novim imidžom: U ovakvom izdanju još je nismo vidjeli

0
Radiosarajevo.ba
Slavna Turkinja iznenadila novim imidžom: U ovakvom izdanju još je nismo vidjeli
Foto: Instagram / Berguzar Korel

Jedna od najplaćenijih turskih glumica, Berguzar Korel, svojim je glumačkim sposobnostima, ali i ljepotom, osvojila svijet. I danas se prati svaki njen korak, a ovog puta pažnju je privukla osvježenim izgledom.

Popularna Šeherezada iz serije 1001 noć šokirala je mnoge kad je zbog nove uloge prije godinu dana kosu obojila u plavo. Glumica je na društvenim mrežama navela i da je uzbuđena zbog nove serije te je navela citat svoje uloge u ovoj seriji: 'Zapamtite, nijedan kriminalac ne može pobjeći od miliona', poručila je tada.

Najprije je nosila bob frizuru a sad ju je skratila i prošarala tamnijim pramenovima. Sudeći po komentarima, njezinim fanovima se sviđa novi imidž slavne Turkinje.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Podsjećamo, 41-godišnja glumica dolazi iz poznate turske glumačke porodice. U seriji 1001 noć glumila je zajedno s glumcem Halitom Ergencom (najpoznatiji je po ulozi Sulejmana Veličanstvenog) u kojoj su glumili partnere.

Njihova ljubav na početku je izazvala mnoge kontroverze u Turskoj jer je Halit bio u braku s kolegicom Gizem Soysaldi, kada je zatražio razvod ona je bila trudna te je odlučila pobaciti. Berguzar je ostavila svog dečka kako bi bila s glumcem.

Godine 2009. godine su se vjenčali i sada zajedno imaju i troje djece, sinove Alija i Hana te kćerku Lejlu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije