Kako danas izgleda omiljena sultanija? Slavna Hurem potpuno promijenila imidž

0
Radiosarajevo.ba
Kako danas izgleda omiljena sultanija? Slavna Hurem potpuno promijenila imidž
Foto: Facebook / Meryem Uzerli

Turska glumica Meryem Uzerli (40) domaćoj je publici poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni.

Ljepota i osobnost ovog lika mnogima su ostali u sjećanju, a po toj ulozi Meryem prepoznaju širom svijeta.

Glumica nakon ovog ostvarenja i dalje radi, a u međuvremenu je postala i mama dvije djevojčice. No, Meryem više ne izgleda kao što je to bilo kada je glumila Hurem.

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Glumica koju mnogi pamte po upečatljivoj crvenoj kosi, čini se kako se odlučila za nešto manje upečatljivu boju, onu svjetlo smeđu te je zbog toga teško prepoznatljiva ljubiteljima serije u kojoj se proslavila. 

Također, Meryem je aktivna na društvenim mrežama gdje s pratiteljima dijeli gdje sve putuje i šta radi. 

Popularna 'Hurem' stigla u Dubrovnik: Provodila se na zabavi, podijelila veliki hit Crvene jabuke

Popularna 'Hurem' stigla u Dubrovnik: Provodila se na zabavi, podijelila veliki hit Crvene jabuke

Tako se na ovoj društvenoj mreži glumica tokom ljeta javila iz Dubrovnika. Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video zapisa iz Dubrovnika, a u jednom od svojih Instagram Storyja otkrila je i da dobro zabavila na rođendanskoj proslavi poznatog turskog biznismena Mehmeta Koruturka

Lijepa glumica pozirala je i na balkonu hotela u kojem je odsjela dok se u pozadini vidi more, a brojne fanove oduševila je pjesmom koju je stavila uz fotografiju. Riječ je o pjesmi Crvene jabuke Malo ćemo da se kupamo koja se očito svidjela turskoj zvijezdi koju na Instagramu prati više od sedam i pol miliona korisnika.

Inače, glumica je odrasla u Njemačkoj zbog čega je u početku slabo govorila turski pa je paralelno uz snimanje serije Sulejman Veličanstveni učila i turski jezik. Seriju je napustila 2013. godine, a nakon toga glumu je stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu, ali i novim poduzetničkim pothvatima pa je tako u centru Berlina otvorila i svoju prvu radnjicu 'NOSH NOSH' u kojoj se prodaju zdrave slastice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije