Popularna 'Hurem' stigla u Dubrovnik: Provodila se na zabavi, podijelila veliki hit Crvene jabuke

0
Radiosarajevo.ba
Popularna 'Hurem' stigla u Dubrovnik: Provodila se na zabavi, podijelila veliki hit Crvene jabuke
Foto: Instagram / Meryem Uzerli

Slavna turska glumica Meryem Uzerli (39), koja se proslavila ulogom Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, trenutno odmara na zasluženom godišnjem odmoru. Uzerli je, baš kao i brojne zvijezde, za svoj odmor odabrala Jadran, tačnije Dubrovnik.

Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa iz Dubrovnika, a u jednom od svojih Instagram Storyja otkrila je i da se dobro zabavila na rođendanskoj zabavi poznatog turskog biznismena Mehmeta Koruturka.

Lijepa glumica pozirala je i na balkonu hotela u kojem je odsjela dok se u pozadini vidi more, a brojne Hrvate oduševila je pjesmom koju je stavila uz fotografiju. Riječ je o pjesmi Crvene jabuke Malo ćemo da se kupamo koja se očito svidjela turskoj zvijezdi koju na Instagramu prati više od sedam i po miliona korisnika.

Saobraćajne nesreće u dva sarajevska naselja: Na ovoj dionici stvorene velike gužve

Saobraćajne nesreće u dva sarajevska naselja: Na ovoj dionici stvorene velike gužve

Inače, Meryem je u Dubrovniku bila i 2018. godine. Turska glumica tada je na Stradunu pozirala u dresu hrvatske reprezentacije i tako dala podršku nogometašima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Bili ste odlični, dali ste sve od sebe", napisala je Meryem tada uz video koji je objavila i na kojem slavi hrvatsko srebro s navijačima. Mnoge je tom prilikom oduševila informacijom da i sama vuče hrvatske korijene.

Meryem Uzerli u Dubrovniku
Foto: Screenshot: Meryem Uzerli u Dubrovniku

Naime, tada je otkrila da je njena prabaka bila Hrvatica. Inače, glumica je odrasla u Njemačkoj zbog čega je u početku slabo govorila turski pa je paralelno uz snimanje serije Sulejman Veličanstveni učila i turski jezik.

Seriju je napustila 2013. godine, a nakon toga glumu je stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu, ali i novim poduzetničkim podhvatima pa je tako u centru Berlina otvorila i svoju prvu radnju 'NOSH NOSH' u kojoj se prodaju zdrave poslastice, prenosi Večernji.hr.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BlQpgkPHRZC/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije