Slavna pjevačica i glumica zgrozila svijet komentarom na film o Michaelu Jacksonu

Radiosarajevo.ba
Slavna pjevačica i glumica zgrozila svijet komentarom na film o Michaelu Jacksonu
Foto: HBO / Michael i James Safechuck

Američka pjevačica i glumica Barbra Streisand (76) zgrozila je svjetsku javnost nakon što je progovorila o dokumentarcu Leaving Neverland o Michaelu Jacksonu i sve glasnijim šuškanjima o njegovoj pedofiliji.

Osvrnula se na izjave Wadea Robsona (36) i Jamesa Safechucka (41), aktere dokumentarca koji tvrde da ih je godinama kralj popa seksualno zlostavljao.

"Može se reći 'zlostavljani', ali ta djeca, kao što ste čuli da kažu, bila su oduševljena što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju djecu tako da - nije ih ubilo", rekla je Barbra.

Što je najgore, tu nije stala s bizarnim izjavama.

Barbra vjeruje navodima Robsona i Safechucka te ih žali isto koliko i Jacksona. Tvrdi da krivnja leži u roditeljima žrtava.

"Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, uzrokovane genetski ili djetinjstvom kakvo je imao. Žao mi je djece, žao mi je njega. Krivim roditelje koji su dopustili djeci da spavaju kod njega", izjavila je Streisand.

Na njezine izjave reagirao je i redatelj dokumentarca Dan Reed (54).

"Nije ih ubilo? Barbra Streisand, jesi li zaista to rekla?", upitao jeu je Dan putem Twittera.

Ovim potezom glumica i pjevačica izgubila je mnogo obožavatelja jer su ju odmah počeli 'gledati drukčijim očima'.

"Zapalit ću njezine ploče nakon ovog. Za mene je gotova, zauvijek", pisali su 'bivši obožavatelji' na društvenim mrežama, pišu 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije