Jacksonov bivši tjelohranitelj otkrio intimne detalje njegovog života

Radiosarajevo.ba
Jacksonov bivši tjelohranitelj otkrio intimne detalje njegovog života
0 / Michael Jackson

Film Leaving Neverland mnoge je natjerao na razmišljanje o tome je li pokojni kralj popa zaista bio pedofil ili nije. Sve je više poznatih i nepoznatih osoba koje brane Jacksona i ne žele čuti za to da je bio pedofil koji je godinama zlostavljao dječake na svom imanju Neverland.

U odbranu Michaela Jacksona stao je i njegov nekadašnji tjelohranitelj Bill Whitfield koji ga je čuvao dvije godine. Tvrdi da nikada nije primijetio ništa čudno u ponašanju kralja popa te da je ovaj zasigurno bio heteroseksualac te da su njih dvojica često razgovarali o ženama.

TMZ piše da Whitfield tvrdi da su tokom dugih vožnjii njih dvojica razgovarali o ženama te da je Michael Jackson govorio o tome kakve mu se žene najviše sviđaju. Navodno je Jackson jednom flertovao s djevojkom koju je sreo na ulici te od nje tražio broj telefona. Poznato mu je da se Jackson s curom vidio nekoliko puta.

Novinari se pitaju je li to bio samo flert ili se dogodilo nešto više.

"Neću otkrivati detalje njegovog seksualnog života. Reći ću vam da se Jackson osamljivao sa ženama i to je dovoljno", kazao je bivši tjelohranitelj.

Jackson je o ženama govorio i u intervjuu Martinu Bashiru iz 2003. godine, koji mu je nepopravljivo uništio reputaciju. Tokom dokumentarca Bashir i Jackson išli su u shopping u Las Vegas, a Jackson mu je ispričao da voli poklanjati nakit svojoj prijateljici Elizabeth Taylor i curama koje mu se sviđaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije