Slavna glumica koja je snimala u Sarajevu: Jedna od najljepših žena proslavila je 50. rođendan

0
Radiosarajevo.ba
Slavna glumica koja je snimala u Sarajevu: Jedna od najljepših žena proslavila je 50. rođendan
Foto: instagram / Penelope Cruz

Penelope Cruz proslavila je 50. rođendan, no zahvaljujući mladolikom izgledom mnogi bi joj dali manje godina.

Jedna od najljepših holivudskih glumica Penelope Cruz proslavila je svoj pedeseti rođendan, a kojem se i sama jako veselila jer to za nju ima posebno značenje.

"Napuniti 50 godina, to je ogromna, lijepa stvar, i stvarno to želim proslaviti sa svim svojim prijateljima", rekla je Penelope za Elle ranije ove godine.

Davor Dragičević otkrio ime ubice svog sina

Davor Dragičević otkrio ime ubice svog sina

No rijetki su oni koji bi joj dali stvarne godine jer čini se španska ljepotica usporeno stari jer njeno mladoliko lice sve ostavlja u nevjerici. Bez bora, s gustom crnom kosom i sitnim, ali zategnutim tijelom Penelope mnogima izgleda kao da je tek u tridestima, a ne kao da je upravo proslavila 50. rođendan, prenosi Showbuzz.

"Ljudi me ispituju o godinama od moje dvadeset i neke. Tada me to više mučilo nego sada. Najteža stvar na svijetu je započeti karijeru poznatu samo po izgledu, a zatim pokušati postati ozbiljna glumica. Niko te neće shvatiti ozbiljno nakon što postaneš poznata kao zgodna žena", poručila je Penelope u razgovoru za Elle. 

Penelope Cruz svojevremeno je u Sarajevu snimala film Venuto al mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije