Brad Pitt i Penelope Cruz kao ljubavni par: "Hemija između njih je neupitna"

0
Radiosarajevo.ba
Brad Pitt i Penelope Cruz kao ljubavni par: "Hemija između njih je neupitna"
Foto: Prtscr / Youtube / Brad Pitt i Penelope Cruz

'Hemija između njih je neupitna', tvrde pratioci nakon što su vidjeli kampanju koju su za Chanel snimali glumci Brad Pitt (60) i Penelope Cruz (49).

Snimili su kratki crno-bijeli film i rekreirali scene iz filma A Man and a Woman. Spomenutom kampanjom je odana počast ljetovalištu Deauville u Francuskoj, gdje je Coco Chanel otvorila prvu trgovinu kultnog brenda.

U snimku Brad i Penelope glume ljubavni par, a oduševio je mnoge. Na društvenim mrežama ne prestaju nagovarati glumce da snime film skupa.

Prošle su 32 godine otkako je zapaljena Grbavica. Danas ljepša nego ikad prije

Prošle su 32 godine otkako je zapaljena Grbavica. Danas ljepša nego ikad prije

"Snimanje za Chanel trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Bilo mi je sjajno", rekla je Penelope za Vogue.

"Ovo je odlično", "Predobro, neka snime film skupa", komentarisalo se, a bilo je i onih koji su se našalili kako nije u redu da pitaju za slobodnu sobu jer je Penelope u braku, a Brad u vezi.

Inače, Brad je u vezi s dizajnericom nakita Ines de Ramon (34), a u ljubavi uživaju od sredine 2022. godine. Čini se da su svoju vezu prije nekoliko sedmica podigli na višu razinu. Izvor blizak paru otkrio je da je Brad i Ines žive zajedno te da je Ines navodno uselila u glumčevu vilu, prenosi People.

"Prilično je nedavno. Oni su vrlo sretni i ona je sretnija nego ikad", rekao je izvor i dodao da je Ines zadržala i svoj stan.

S druge strane, Penelope je od 2010. godine u braku s glumcem Javierom Bardemom i imaju dvoje djece, sina Lea (12) i kćer Lunu (10), prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije