Sjećate se legendarne Tajči: Proslavila 53. rođendan, evo kako sad izgleda

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate se legendarne Tajči: Proslavila 53. rođendan, evo kako sad izgleda
Foto: Printscreen / YouTube / Tajči

Hrvatska pjevačica Tatjana Cameron Tajči proslavila je 53. rođendan u subotu, 1. jula. Tajči je na Instagramu otkrila kako ga je proslavila.

Naime, išla je na večeru s porodicom, a dobila je i posebnu bombonijeru od svojih sinova, te je na ulici pronašla sretni novčić. Zahvalila se svima koji su joj poslali čestitke, a posebno mami i sestri.

Objavila je i nekoliko fotografija na kojima je sama i sa svojom porodicom, a mnogi su primijetili kako Cameron odlično izgleda.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

"Stvarno sam sretna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji dečki upriličili u restoranu u centru Franklina i na predivnim čokoladama što su mi ih darovali moji sinovi. Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala. Osjećam se voljeno, svima veliko hvala", napisala je na Instagramu Tajči.

Rđendan su joj čestitali i eurovizijski fanovi koji, poput nas, još uvijek pamte pjevačicu koja je sad već davne 1990. godine predstavljala Hrvatsku i pjevala Hajde da ludujemo i osvojila sedmo mjesto na Eurosongu što se tada održao u Zagrebu.

Narandžastu haljinicu, koju je Tajči nosila na izboru domaće pjesme za Eurosong, još uvijek čuva u svom ormaru i, kako kaže, bez problema je može odjenuti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije