Balerina ukrala srce slavnom rock pjevaču: Zaručio se Mick Jagger

3
Radiosarajevo.ba
Balerina ukrala srce slavnom rock pjevaču: Zaručio se Mick Jagger
Foto: Printscreen / YouTube / Melanie i Mick

Pjevač Mick Jagger (79) zaručio je svoju djevojku Melanie Hamrick (36).

Još prošle sedmice, Melanie je viđena s velikim prstenom na ruci, a iako je ona tvrdila da je riječ o prstenu za obećanje, njeni prijatelji su sada potvrdili da su zaručeni.

Melanie im je sretne vijesti podijelila na putovanju u New Yorku.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

"Melanie je bila u Američkom baletnom teatru i govorila je svojim prijateljima da je zaručena za Micka. Bila je vrlo jasna da je riječ o zaručničkom prstenu i da je ona sada njegova zaručnica. Njena porodica zna da su zaručeni i presretni su.

Nemaju planove za vjenčanje, ali Melanie puno znači biti zaručena, tako ona govori. Svi njeni prijatelji su sretni zbog nje", rekao je izvor za Mirror.

Mick i Melanie zajedno su došli na otvorenje sezone Američkog baletnog teatra gdje su brojni i primijetili njen dijamantni prsten.

Par se upoznao 2014. godine, na Jaggerovom koncertu u Tokiju. Pjevačevi prijatelji otkrili su da su njih dvoje u otvorenoj vezi, a prije šest su godina dobili i sina Deverouxa.

Mick ima još sedmero djece s pet različitih žena te pet unuka i jednu praunuku. Ranije je izvor za američke medije otkrio detalje o njihovoj vezi.

See you tomorrow!

Posted by Mick Jagger on Monday, July 18, 2022

"Mick se u potpunosti promijenio. Ranije je često mijenjao djevojke. Međutim, Melanie i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je porodica uvijek na okupu. To ga čini sretnim", rekao je izvor. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije