Sjećate se Gabriele Spanic: Slavna 'zlobnica' vraća se na male ekrane

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate se Gabriele Spanic: Slavna 'zlobnica' vraća se na male ekrane
Foto: Flickr / Glumci iz serije La Usurpadora

Gabriela Spanic vraća se na male ekrane nakon sedam godina pauze i to u novoj meksičkoj seriji Si Nos Dejan ("Ako nas napuste") koja se premijerno prikazuje 1. juna.

Venezuelanska gumica hrvatskih korijena koja je u decembru navršila 47 godina igrat će ulogu Fedore Montelongo koja će doživjeti ljubav sa sinom svoje prijateljice Alicije, glavne junakinje serije.

Mnogi su se razveselili povratku jedne od najpopularnijih lica iz telenovela koja je miljenicom domaće publike postala nakon uloge u meksičkoj uspješnici Otimačica. Iako se posljednjih godina povukla iz svijeta glume, zapravo nije prestala biti zanimljiva medijima najviše zbog svoje sklonosti prema estetskim korekcijama i botoksu.

Glumica koja je u izvrsnoj formi te se ne ustručava pokazati svoje zategnuto tijelo, prema mnogim komentarima, ipak je pretjerala s korekcijama lica te djeluje prilično neprepoznatljivo.

Venezuelanska zvijezda nije zaboravila i na svoje hrvatske korijene, a za Slobodnu Dalmaciju jednom je ispričala ponešto o zanimljivoj povijesti svoje obitelji, piše Miss7.

"Djed Antun podrijetlom je iz Zagreba, a baka Jelica s otoka Kaprija blizu Šibenika. Emigrirali su u Venezuelu 1947., nakon Drugog svjetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Nažalost, više nisu s nama, djed je umro dva dana prije mog i sestrina rođenja. Njegova ljubavna priča s bakom Elenom, kako smo je zvali, bila je snažna inspiracija za nas unuke. Baka nam je pričala o Hrvatskoj i njene uspomene nikad neće nestati iz mog srca"’, rekla je prije dvije godine.

Gabrielu Spanic mogli smo gledati u popularnim serijama 'Uljez', 'Za tvoju ljubav', 'Zatočenica', 'Gospodarica tvoga srca' i 'Emperatriz'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije