Sjećate li se preslatke Juanite Solis iz 'Kućanica': Evo kako danas izgleda

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se preslatke Juanite Solis iz 'Kućanica': Evo kako danas izgleda
Foto: Screenshot/Instagram / Juanita Solis

Madison De La Garza široj javnosti poznatija je kao punašna televizijska kćerka popularne glumice Eve Longorije u seriji 'Kućanice'. 

Tada je Madison bila malena djevojčica, a ulogu kćerke Gabrielle Solis u seriji, Juanite, dobila je sa svega sedam godina i pojavila se u čak 72 epizode.

Sada s 21 godinu izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

Madison je inače sestra popularne pjevačice Demi Lovato. Razlika između njih je devet godina, ali ove su sestre jako bliske i vole zajedno provoditi slobodno vrijeme, piše Story.

Prema informacijama stranih medija, upravo se zbog ljubavi prema mlađoj sestri Demi odlučila riješiti ovisnosti o alkoholu i drogama.

Također, Demi se često u komentarima na društvenim mrežama sukobljavala s pratiteljima svoje sestre koji su je vrijeđali zbog prekomjerne kilaže.

Demi Lovato
Instagram: Demi Lovato

Nažalost, i Madison je pokleknula pred supstancama, pa se dugo borila s ovisnošću o marihuani i alkoholu. Ranije ove godine izjavila je da je trijezna i da sada svijet vidi kao puno 'ljepše i šarenije mjesto'.

"Prošla sam kroz mnoge stvari zbog kojih sam željela ostati u krevetu cijeli dan, željela sam se sakriti od svijeta. Moj najbolji prijatelj bile su supstance, i to me odvojilo od svih oko sebe. Hvala Bogu, sada sam bolje", kazala je Madison za strane medije ranije ove godine.

Jedno vrijeme je imala i suicidalne misli zbog učestalih i ružnih komentara na račun njezina izgleda, a pomoć je potražila u psihijatrijskoj ustanovi.

U slobodno vrijeme voli trenirati ples na svili i ne misli stati dok ne bude u potpunosti zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Ova mlada djevojka, kako je rekla u intervjuu za strane medije, još uvijek 'pronalazi svoje mjesto pod suncem'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije