Shakira doživjela emotivne trenutke sa svojim sinovima na dodjeli nagrada

0
Radiosarajevo.ba
Shakira doživjela emotivne trenutke sa svojim sinovima na dodjeli nagrada
Foto: Instagram / Shakira

Nakon što je osvojila tri prestižne nagrade na dodjeli latino Grammyja, Shakira, kolumbijska umjetnica, doživjela je najbolji trenutak kada je sišla s pozornice. Trostruka dobitnica nagrada za najbolji urban/fusion nastup, najbolju pop pjesmu i pjesmu godine, 46-godišnja pjevačica nije mogla sakriti radost.

No, ono što ju je doista čekalo nakon ceremonije bilo je neprocjenjivo. Shakira se brzo povukla iza pozornice, gdje su je dočekali njeni sinovi, devetogodišnji Milan i sedmogodišnji Sasha.

Prvo su razmijenili 'petice', a potom su je obasuli zagrljajima i obiljem poljubaca. Ti trenuci s djecom, koje je dobila tokim veze s nogometašem Gerardom Piqueom, očito su bili najdragocjeniji i važniji od svih osvojenih nagrada, piše tportal.

Zašto je Balkanu, ali i svijetu potrebna Rezolucija o genocidu u Srebrenici?

Zašto je Balkanu, ali i svijetu potrebna Rezolucija o genocidu u Srebrenici?

Osim što su bili izvor radosti za Shakiru, sinovi su se istaknuli i na samoj dodjeli. Odjeveni u bijela odijela Milan i Sasha su zablistali kombinirajući sakoe i bermude. 

Dok je bila na pozornici ili na crvenom tepihu, Shakira nije propustila priliku poslati poljupce svojim sinovima, dodatno ističući koliko joj znače ti posebni trenuci s porodicom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije