Adriana Lima se oglasila povodom kritika koje je dobila od svojih fanova

0
Radiosarajevo.ba
Adriana Lima se oglasila povodom kritika koje je dobila od svojih fanova
Foto: EPA - EFE / Adriana Lima

Manekenka Adriana Lima (42), bivši Viktorijin anđeo, pojavila se na premijeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes u Los Angelesu 13. novembra, izazvavši pažnju zbog izgleda njenog lica.

Neki su primijetili promjene i nagađaju da je prošla kroz estetske zahvate, poput trenda zvanog fox eyes, koji podiže vanjski rub obrva prema gore, stvarajući nakošene oči i podignutu kožu tog područja.

Nakon medijskih komentara o njenom izgledu, Lima je odgovorila objavivši selfie bez šminke nekoliko dana kasnije.

Podnesena krivična prijava protiv Jelene Trivić

Podnesena krivična prijava protiv Jelene Trivić

Uz fotografiju je napisala: "Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi."

Adriana Lima se 2018. povukla iz uloge Viktorijinog anđela kako bi se privremeno posvetila porodici. Unatoč tome, ove godine se ponovno pridružila kampanji Victoria's Secreta za parfem te postala jedno od lica kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret.

Fanovi šokirani izgledom Adriane Lime: 'Šta joj se dogodilo s licem?'

Fanovi šokirani izgledom Adriane Lime: 'Šta joj se dogodilo s licem?'

Lima je rodila treće dijete, sina Cyana, u septembru 2022. godine, a iz prethodnog braka s košarkašem Markom Jarićem ima dvije kćerke, Valentinu (12) i Siennu (9).

Njen trenutni partner je Emir Uyar Lemmers, a njihova veza postala je javna 2021. godine. Izgleda da su privukli pažnju nakon što su se zajedno pojavili na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.

Adriana Lima se oglasila na svom storyju
Foto: Instagram: Adriana Lima se oglasila na svom storyju

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije