Publika oduševljena: Crvena jabuka nastupila u londonskoj palači The Clapham Grand

0
Radiosarajevo.ba
Publika oduševljena: Crvena jabuka nastupila u londonskoj palači The Clapham Grand
Foto: Facebook / Crvena Jabuka u Londonu

Pred sami kraj 2023. godine, grupa Crvena jabuka iza sebe je ostavila još jedan fenomenalan nastup u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand, u Londonu.

Fanovi su bili oduševljeni, a London se tako upisao na listu gradova obuhvaćenih svjetskom turnejom sarajevskog benda, koji će Novu godinu dočekati upravo tamo gdje je i sve počelo – u Sarajevu.

Nakon toga, slijedi veliki valentinovski koncert Da nije ljubavi u Splitu, u dvorani Gripe, najavljen za 10. februar 2024.

U Sarajevskoj Vijećnici će se održati drugo izdanje Hedonist Festivala

U Sarajevskoj Vijećnici će se održati drugo izdanje Hedonist Festivala

Sigurno možemo reći da je iza Crvene jabuke je koncertna godina za pamćenje. Početak 2023. obilježio im je veliki valentinovski koncert Tamo gdje ljubav počinje u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Zatim je uslijedila velika američko-kanadska turneja Od srca do srca, u sklopu koje su održali čak 21 koncert. Ljetna turneja ostala je upamćena po opatijskoj Ljetnoj pozornici te Kuli Kamerlengo u Trogiru, dok je jesen bila rezervirana za turneju po Australiji, tačnije gradovima Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide i Canberra.

Nakon toga svirali su u Skopju te Slavonskom Brodu, piše Index.hr.

Poslušajte kako je bilo na koncertu Crvene Jabuke u Londonu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije