Severina se razvela od Igora Kojića, poslala prvu poruku

4
Radiosarajevo.ba
Severina se razvela od Igora Kojića, poslala prvu poruku
Foto: Instagram / Igor i Severina

Nagađanja koja traju više od godinu dana da Severina (49) i Igor Kojić (33) više nisu supružnici sada dobila su i formalnu potvrdu. Njihov brak službeno je sporazumno razveden u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u "Palači pravde", a od petka i formalno bivši supružnici imali su pravnu zastupnicu, zagrebačku odvjetnicu Jasminku Biloš.

U ekskluzivnoj izjavi koju je Jutarnjem listu dostavila mailom popularna pjevačica Severina potvrdila je da se razvela od Igora Kojića.

"Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", napisala je Severina.

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Severina još uvijek vodi sudski spor oko skrbništa nad sinom iz veze sa srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Severina i njen 15 godina mlađi bivši suprug vjenčali su se čak tri puta – u Hrvatskoj, Srbiji i Africi. Njihovo prvo vjenčanje 2015. godine bilo je intimno u rujnu 2015. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u svetoj Elizabeti u istarskim Balama. Severina je cijelu ceremoniju vjenčanja plakala.

Ceremonija je bila nastavljena u vili Lav, a Severina je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s vjenčanja. Drugo vjenčanje Severine i Igora Kojića održalo se 22. studenog 2015. godine u Beogradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije